Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkó a barátnőm,ha nem tettem neki semmi rosszat?
Lényegében az történt szakított,nem akart haraggal kilepni ebből. Durván 2 éves kapcsolat volt,de jó volt minden tényleg,boldog volt ő is stb,figyelmes voltam mindig mindenre,volt munkám,autó, kérdezgettem mindig mindenről,szóval elköteleztem magam valóban szerettem nagyon, se kiabálas ilyenek nem voltak. Ő 18 múlt én 25. 2 hete van ez a dolog most sajnos. Napokban beszéltünk mondván barátok legyünk. De mikor kérdezgettem még is ez most hogy,tisztára úgy éreztem ahogy írt mintha kikelt volna magából,hogy ne várjak rá meg nemtudom nem szokás találkozgatni szakítasoknál (itt szerintem félre értett engem),én semmi rosszat állitolag nem tettem neki.Lehet kell neki "pofon" hogy a jót értékelje ezt tette hozzá. De olyan flegma volt. Másoktol kaptam olyan választ haggyam rá,majd fog keresni hogy megbánja,de addigra túl leszek ezen és nem fog érdekelni a dolog,de ne puhuljak be azért. Gondolom rám unt vagy mi ez
A vírus miatt persze sok helyre nem tudtam vinni,de előtte mindig volt valami program
Hát,majd ja lesz,elmúlik 😁
De ez a nemtudom mi mintha én volnék az utolsó sz..r ember
Legalabb is olyan érzés
Igen most muszáj ezt.
Had érvényesüljön vagy amit szeretne
Most hiába is "papolnék" az katasztrófa lenne most,magátol kell ezt megéreznie majd a hiányt vagy nemtudom mit,rájönnie.Élet iskolája:)
Tényleg furcsa az élet vagy a sors,de szép olyankor :)
Igen ezt igyekszem alkalmazni,nehéz megállni bevallom hogy mondjuk ne írjak.De ha meg elkezdem akkor tuti el üldözöm stb.Lehet velem volt baj hogy komolyságot akartam bele rakni,de ismer milyen meg kb tudta milyen típus vagyok ezért jött össze velem
Igazából akkoriban tartottam ettől,ez a korosztály ugye más még.
Volt benne nemtudom mi aztán hát így alakult. Egyébként igen így próbálom nézni,hogy,hát jó,fiatal stb még kell neki tapasztalat jó,rossz.Rajta leszek a dolgon köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!