Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy mindig barát szerepbe kerülök a nőknél?
Figyelt kérdés
Már sokadjára fordul elő, hogy bizonyos nőkkel nagyon jó a kapcsolatom, én szeretnék többet, de ők csak barátkozni akarnak. WHY??2021. júl. 2. 13:56
11/36 anonim válasza:
#9 honnan tudod milyen íze van?
A hajhullás meg fogtömés vagy más miatti nehézfémmérgezés oka.
12/36 A kérdező kommentje:
takonyízű a csókja!!! fúúújj :DD
Ja lehet h a külsőm ami nem jön be nekik. de azert itt olyan nőkről van szó akiket régebb óta ismerek. Nem vakrandikról...
2021. júl. 2. 14:18
13/36 A kérdező kommentje:
#10 "A semmire megkapják a figyelmed" - na jó de arról nem tehetek ha valaki tetszik és elkezdek érdeklődni iránta...
2021. júl. 2. 14:21
15/36 A kérdező kommentje:
Ja lehet túl kedves vagyok, de ilyen vagyok...
2021. júl. 2. 14:23
16/36 anonim válasza:
Imádom az ilyen embereket akiknek a szájukba van adva mit tegyenek/mit ne de semmi se jó, mégcsak véletlenül sem csinálna másképp semmit. Innentől kezdve akk rinyálj tovább nyugodtan, legalább barátzóna se leszel.
17/36 A kérdező kommentje:
17: Próbálkoztam már sok mindennel. Ha nem magamat adom akkor meg az a baj.
2021. júl. 2. 14:28
19/36 A kérdező kommentje:
Nem kerestem a csajt. Nem ugrottam egyből amikor valami kellett neki. Persze ilyenkor a csaj közeledett és kérdezte mikor borozunk egyet.
De amint újra egy kicsit mutattam érdeklődést már be is hátrált.
2021. júl. 2. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!