Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindenki kamuzik a Facebookon, hogy milyen boldog?
Írtam egy ismerősömnek, hogy milyen szép helyen voltak. Vissza írt, hogy csomagol, mert költözik. Kérdeztem tőle, hogy a barátoddal. Írja, hogy nem, ki lett dobva. Mondtam neki, most raktál ki közös képet. Írja, hogy az csak meg tévesztés, hogy senki ne tudja, hogy ne sajnálják.
Ismersz te is hasonló történtet?
Persze, többet is. Sokan vannak akik ott élik az egész életüket. Számtalan követést állítottam le amiatt, hogy a facen nyáladzanak a párok egymással, hogy anyukák napi 30 szinte ugyanolyan, helyenként pucér fotókat posztolnak a kisgyerekükről meg hasonlók. Kicsit sok. Így nagyobb távolságot tudok tartani az ilyenekkel.
Nálunk be van jelölve az, hogy kivel vagyunk együtt, ( mi már házasokként is) de nagyon ritkán, évente max 1-2x posztolunk közös fotót, sem a párom, sem én nem érezzük szükségét, hogy folyton a szerelmünket bizonygassuk. Én Főleg személytelenebb dolgokat szoktam posztolni, könyvekről/ olvasásról, sorozatokról amiket nézek, filmekről, néha a kiskutyámról, zenéket, szeretek fotózni pl naplementét, virágokat stb, ezeket is ki szoktam tenni, hogy legyen azért tartalom. Nem vagyok álszent sem, végülis a facebook arra való, hogy megosszon az ember dolgokat rajta, csak vannak akik túlzasba viszik.
Aki semmit nem tesz ki soha , ott felmerül a kérdés, hogy minek van akkor oldala? De persze ez magánügy, csak költői kérdés volt:)
Ismerek olyat aki kb 3 havonta megtalálja az igazi szerelmet és ezt mindig meg is osztja. Ha együtt reggeliznek, sétálni mennek, filmet néznek, bármilyen programot csinálnak megy ki a közös kép, akár napi többször, csodálom, hogy wcben készült közös selfie nincs még.😂 A csaj eddig 3x volt eljegyezve 5 év alatt, ezeket is mind kipakolta. Egyikből se lett semmi. Vicc az egész. Nagyon komolytalan.
Igen. A boldogtalanságmérő egyenes arányban van a posztolt képek számától.
Kedvenceim azok a párocskák-nem egy ilyet ismerek- akik negédes profi fotózásokra járnak évente akár több alkalommal, így szeretlek-úgy szerelmem negédes szívecskés dumákkal osztják meg a fotókat, de közben mindkettőnek szeretője van és havonta szakítanak-összejönnek. A hab a tortán amikor meglátom ezeknél az eljegyzési gyűrűs posztot. Na ott már fogom a fejem.
"Aki boldog, az nem akarja hirdetni"
Ezzel nem értek egyet. Aki boldog, szeretné világgá kürtölni.. :)
Büszke vagyok páromra, gyerekünkre, sokkal több mindent is megosztanek de nem teszem és nem lajkok miatt vagy képmutatásból, egyszerűen tenyleg annyira tetszik egy-egy közös kép vagy csak róluk, hogy legszivesebben mindenkinek megmutatnám 😅 tudom, hogy nem érdekel mindenkit.. De akiket igen, ők örülnek neki, szeretnek minket, örömmel tölti el őket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!