Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Facebookon miért van szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon miért van szinte mindenkinek szép élete?

Figyelt kérdés
Van 1-2 kivétel az ismerőseim között, de többségben azt látom hogy az ismerőseimnek milyen szép életük van. Van akit a párja eljegyez, van akit feleségül vesznek, van akit elvisznek egy csodálatos nyaralásra, kirándulásra (tudom ez most nem érvényes), van olyan akiknek születik egy csodálatos gyerekük, van aki kap egy csokrot az évfordulójukra. Míg én meg sajnos kimaradok ezekből a csodálatos dolgokból, mert még párom sincs.
2020. máj. 24. 22:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Mert a rossz dolgokat senki nem írja ki. A Fészbúk nem más, mint egy hencegő dicsőségfal, az egyik legelterjedtebb, de nem a legrosszabb (az a titulus az instagrammé)
2020. máj. 24. 22:16
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Azért azt ne feledd, hogy az emberek a negatív dolgaikat sokkal kevésbé v. nem posztolják ki!
2020. máj. 24. 22:16
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

1, Ne foglalkozz ezekkel. Éld a saját életed és ne másét nézegesd.

2, Vannak, akiknek valóban szép az életük, de sokaknál ez csak kirakat. Pl. az egyik haveromnál kint vannak a cuki képek, ahol ő, a barátnője és a gyerek van, de ő nem is akarta a gyereket és kb. úgy érzi, mintha vége lenne az életének. Másnál ott a cuki családi vacsi képe, de tudom, hogy minden ilyen családi összejövetelnél van valami balhézás.

2020. máj. 24. 22:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagyunk még ismerődök
2020. máj. 24. 22:32
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Mert lenyomnak egy kamu műsort.
2020. máj. 24. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván senki sem szereti világgá kürtölni, ha rossz az élete, tehát ha rossz passzban van, akkor nem posztol.
2020. máj. 24. 22:49
 7/15 anonim ***** válasza:
79%

Pont, hogy az ilyen posztolgatós emberek nem olyan boldogok...csak látszat a külvilág felé!

N27

2020. máj. 24. 22:52
 8/15 anonim ***** válasza:
75%

A legtöbb ember csak győzködi magát...

Millió ember mondja azt mint te, nap mint nap...

Érdekes nem?

Szóval mégsem mindenkinek csodálatos az élete, és sokan vannak egyedül.

2020. máj. 24. 23:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit vársz, mit rakjanak ki? Hogy reggel rájuk jött a fosás? Vagy hogy idegesítő a párjuk vagy hogy elfogyott a kávé stb? Nyilván a fontosabb, jó dolgokat teszi ki mindenki. Bár a facebook nem is olyan népszerű már a 40-45 alattiak körében. Megkönnyítenéd a dolgodat, ha nem fb-on élnéd az életedet és nem foglalkoznál mások posztjaival.
2020. máj. 25. 08:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt csak általánosban volt divat kiírni, hogy 'egyest kaptam anya meg fog ölni 😭'.

Mondjuk én egy rengetegszer látom, hogy valaki a facebookon is gyászol (fekete profilt+borítóképet tesz ki), meg simán kirakják, hogy épp melyik kórházban vannak, mert műtötték őket stb. Úgyhogy néha ott is látszik hogy nem fenékig tejfel az élet.

2020. máj. 25. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!