Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindenki kamuzik a Facebookon, hogy milyen boldog?
Írtam egy ismerősömnek, hogy milyen szép helyen voltak. Vissza írt, hogy csomagol, mert költözik. Kérdeztem tőle, hogy a barátoddal. Írja, hogy nem, ki lett dobva. Mondtam neki, most raktál ki közös képet. Írja, hogy az csak meg tévesztés, hogy senki ne tudja, hogy ne sajnálják.
Ismersz te is hasonló történtet?
Persze, facebookon mindenki csak a boldogságát hirdeti, a háttérben meg sokszor az ellenkezője áll. Van barátnőm, aki sokat sír a párja miatt (én sem tudom, minek van még vele), a srác meg posztolja a szerelmes képeket, mintha minden oké lenne.
Az exem is telehányta a facet a friss kapcsolatával, már 2 hét után posztoltak. Nem rég beszéltem vele, már nincsenek együtt, állandóan ölték egymást állítólag, de az online nyáladzás az ment végig. :D
Én sosem éltem a magánéletem ezeken az oldalakon, így eleve nem értem, mi szükség van erre.
Anyum például nagyon szuper életképeket posztol, amikről tudom, hogy igazak.
Én nagyon ritkán posztolok, de azok is az igazi boldogságot mutatják.
Persze, sokan hazudnak, de nyilván nem lehet ezt mindenkire ráfogni.
Persze, hogy ismerek.
A nyaralás kihozhatja a legsötétebb oldalát az embereknek. Az utazással járó stressz, a kényelmetlenségek, összezártság, másoknál az alkoholos oldottság, a felfokozott érzelmek, a túlzó elvásár, hogy most jól kell érezni magukat, hiszen nyaralnak.
Jelentős részük igen, de nem mindenki.
Sajnos a facebook se több, mint egy magamutogatásra buzdító "dicsőségfal". De ez nem az oldal hibája, hanem az embereké. Persze annyira még nem vészes, mint ennek a királya a "zinsta", ahol tényleg semmi emberség nincs, csak a műanyag "tökéletes" világ állandó dicsőítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!