Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Korkülönbség. Mi volt az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkülönbség. Mi volt az a kijózanító dolog ahol rájöttél mégis csak számít?

Figyelt kérdés

Sokat szajkózzak nem számít stb. De ha mégis.

Olyanoktól kérdeznék ahol korkülönbségből adódóan jött a probléma.

Mi volt az a kijózanító tény?

Illetve mennyi különbség volt köztetek?

2021. júl. 1. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10: és tényleg :)
2021. júl. 2. 18:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Baszki erre élveztek? 10, 11?
2021. júl. 2. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

#12: ezt nem értem. Miért azokra vagy kiakadva, akik megmondják az igazat? Miért nem inkább a gyűlölködőkre, kirekesztőkre?

Neked nem tűnik fel,hogy az összes ilyen korkülönbséges kérdésnél előbukkan a sok névtelen, magát és véleményén nem vállaló ember, akik elkezdik lepontozni a normális válaszolókat? Jönnek itt a korkülönbség ellen papolók, a megcsalt feleségek, a csajozni képtelen lúzerek, irigyek stb, és lepontoznak másokat csak mert élik az életüket elfogadóan?

Szerintem gondolkozz el ezen egy kicsit, hogy kiknek a pártján is állsz... Pont te, aki a kérdést feltette, szerintem lehetnél elfogadóbb...

2021. júl. 3. 09:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A páromnál jóval idősebb vagyok. Eleve nem árt, ha az ember tisztában van vele, milyen gondok adódhatnak nagy korkülönbség esetén, pl gyerek kérdés, egészség, stb...ha ezt megbeszélik, mégis egymás mellett döntenek, akkor nem lesz nagy meglepetés, ha valami probléma merül fel, vagy megoldják, vagy nem megy tovább.
2021. júl. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!