Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim szexelt és szerette a mostani legjobb barátját(nő)?
Teljesen ki vagyok készülve. A pasim és nevezzük Fanninak a lányt sok éve barátok, de azt hittem hogy sosem volt köztük több.
De mint megtudtam mástól, nem is a pasimtól, bár soha nem is kérdeztem, rengeteget szexeltek szinte mindig mikor épp szinglik voltak.
Szégyellem magam, de ezek után megnéztem a beszélgetésüket. Többször is szerelmet vallott neki a pasim még pár hónappal ezelőtt, és kérte hogy legyenek együtt. Azt is írta hogy tudja hogy évek óta szereti meddig akarja még húzni. Fanni nemet mondott, azt irta h sose tudna nyugodt lenni a baratom mellett, o nem tudja toleralni az illegalis dolgokat (ami jellemzo ra), hogy szulhetne gyerekeket valakinek aki bizonytalanul all az eletben? (Nem drogos meg ilyesmi)
Ezután össze jött velem. Már eleve féltékeny voltam Fannira, mert a baráti társaságukba mindenki szereti.
Mindent elmondtam a barátomnak, aki majdnem kidobott mert kutattam a telefonjaba. Azt mondta h ezek utan ne legyenek elvarasaim, meg amugy se, eleg egyszer mondanom h ne beszeljen vagy talalkozzon barmelyik baratjaval es tudom merre az ajto(nyilvan Fannira gondolt)
Az a baj hogy soha eletemben nem volt meg ennyire jo pasim, es meg szerelmes se voltam ennyire.
Szerintetek el tudom erni h ne erdekelje a lany tobbe?
Próbáld meg összeszedni az erődet, és hagyd ott. Tudom, nem könnyű, de csak szenvedni fogsz mellette.
74N
Az elején egyébként mondta hogy nem akar semmi komolyat, de mindenki ezt mondja,nem?
A lánynak kéne egy komoly kapcsolat, lehet úgy megoldódna.
Köszi amit írtatok, lehet elhagyom, hátha akkor észbe kap.
"Az elején egyébként mondta hogy nem akar semmi komolyat, de mindenki ezt mondja,nem?"
NEM.XDDD
"Köszi amit írtatok, lehet elhagyom, hátha akkor észbe kap."
Hát te hülye vagy. Ne azért hagyd el, hogy "HÁTHA AKKOR ÉSZBE KAPJON", hanem hogy ne egy idióta mellett szenvedj másod idiótaként. Nem érted? Nem arról van szó, hogy taktikai elhagyást hajtasz végre aztán újra összejössz vele, mint egy igazi lúzer. Hanem elhagyod, és majd találsz olyan pasit, aki megbecsül. Legyen már egy kicsi tartásotok. Legalább egy icipici.
Kellemes gondolat, hogy ha a csajnak lenne komoly kapcsolata, megoldódna a dolog, de sajnos ez nem változtatna a párod érzésein. Talán azért is szerettél bele ennyire, mert tartotta a távolságot, hiszen nem akart komolyat.
Ez lehet, hogy nem egy népszerű ötlet, de próbáld meg szépen kialakítani mellette a szingli életed. (Nem pasizásra gondolok!!!) Foglalkozz többet magaddal, hobbi, társaság, stb. Próbálj leszakadni róla. Hiába mondja neked itt mindenki, hogy ez nem okés, ha szerelmes az ember, sajnos nem az esze után megy. És mindannyian beleesünk ebbe a hibába, akkor is, ha sok fájdalmat spórolnánk meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!