Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A pasim szexelt és szerette a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim szexelt és szerette a mostani legjobb barátját(nő)?

Figyelt kérdés

Teljesen ki vagyok készülve. A pasim és nevezzük Fanninak a lányt sok éve barátok, de azt hittem hogy sosem volt köztük több.

De mint megtudtam mástól, nem is a pasimtól, bár soha nem is kérdeztem, rengeteget szexeltek szinte mindig mikor épp szinglik voltak.

Szégyellem magam, de ezek után megnéztem a beszélgetésüket. Többször is szerelmet vallott neki a pasim még pár hónappal ezelőtt, és kérte hogy legyenek együtt. Azt is írta hogy tudja hogy évek óta szereti meddig akarja még húzni. Fanni nemet mondott, azt irta h sose tudna nyugodt lenni a baratom mellett, o nem tudja toleralni az illegalis dolgokat (ami jellemzo ra), hogy szulhetne gyerekeket valakinek aki bizonytalanul all az eletben? (Nem drogos meg ilyesmi)

Ezután össze jött velem. Már eleve féltékeny voltam Fannira, mert a baráti társaságukba mindenki szereti.

Mindent elmondtam a barátomnak, aki majdnem kidobott mert kutattam a telefonjaba. Azt mondta h ezek utan ne legyenek elvarasaim, meg amugy se, eleg egyszer mondanom h ne beszeljen vagy talalkozzon barmelyik baratjaval es tudom merre az ajto(nyilvan Fannira gondolt)

Az a baj hogy soha eletemben nem volt meg ennyire jo pasim, es meg szerelmes se voltam ennyire.

Szerintetek el tudom erni h ne erdekelje a lany tobbe?

2021. júl. 1. 13:17
A kérdező szavazást indított:
Úgyis Fannit fogja szeretni
Ki tudom verni a fejéből
26 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki is mennék azon az ajtón. Látszik, hogy te vagy a szamár. Ha szeretne, fogná magát és leredukálná a találkozásokat és tényleg csak baráti összejöveteleken találkoznának.
2021. júl. 1. 13:22
 2/18 anonim ***** válasza:
73%
Ti sem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jöttetek össze . .
2021. júl. 1. 13:29
 3/18 A kérdező kommentje:

1: csak ott talalkoznak, de ezt is Fanni akarta igy. De azert heti 1-2 abbol is van.

2: koszonom a segitokesz valaszod! A tovabbiakban ha valaszolni nem tudsz kerlek mashol eld ki magad.

2021. júl. 1. 13:33
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Elég szomorú, hogy ő a legjobb pasid eddig...ha a külsőre érted, az nem minden! Nem megalázó, hogy ha Fanni meggondolná magát, akkor a barátod ugrana?! Egyedül Fanni miatt nincsenek együtt! Legyen egy kis önbecsülésed!
2021. júl. 1. 13:41
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó pasi? Ilyen viselkedéssel meg stílussal? :D Anyám...

Szerintem te vagy a szamár a "ha nincs ló, jó a szamár is" mondásból. Én kukáznám a helyedben.

2021. júl. 1. 13:43
 6/18 harebell ***** válasza:
93%

#2 Eltés voltam, nehogy azt hidd, hogy ennyi alapján ez kizárható lenne :D

Kérdező, szerintem önmagában az, hogy volt szex köztük korábban, nem jelentene semmit, viszont az, hogy a barátod szerelmes (volt?) bele és nemrég még többet akart, lehet intő jel, ő valószínűleg még nem zárta le ezt a dolgot. De igazából az is problémás, hogy te már annyiért féltékeny voltál a lányra, hogy mindenki kedveli őt, illetve miután megtudtad, mi volt köztük, nem leültél beszélgetni a barátoddal, hanem egyből kutakodni kezdtél. Mindkettőtöknek érettebben kéne hozzáállni, ha komolyan gondoljátok ezt a kapcsolatot, de a leírtak alapján talán jobb tiszta lappal indítani mással.

2021. júl. 1. 13:43
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Leszar téged. Nem szeret. Sajnos ti csajok sokszor hajlandóak vagytok a "macsó keményfiúkba" bel szeretni, akik abszolút nem veszik komolyan a párkapcsolatokat. Erre persze rá is fáztok később. Majd meglátod. Annál jobb, minél hamarabb ott hagyod ezt a szerencsétlent, mert egyáltalán nem vesz komolyan, de ez neked is leeshetett volna ennyiből.
2021. júl. 1. 14:25
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret téged, egy másodperc alatt kitenne, ha a lány és közé állnál. A lány elutasítása miatt van veled. Legyen egy kis tartásod és akkr talán észbe kap és menthető lenne a kapcsolat, de így biztos kudarc.
2021. júl. 1. 14:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott. Hiaba gondolod, hogy o a legjobb pasid, majd talalsz olyat aki tenyleg szeretni is fog, nem csak azert lesz veled, mert a Fanni epp visszautasitotta.
2021. júl. 1. 14:50
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Ezek után még mindig nem léptél le?! Mekkora lúzer vagy te!
2021. júl. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!