Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki hàzasodik , meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki hàzasodik , meg gyereket szül ismertsègi körömben, ez csak nekem frusztràló ?

Figyelt kérdés
Mindenkinek ennyire bejött az èlet? Szomorú kimondani ,de elèggè irigykedek. Nekem is van pàrom, de a mi èletünk mèg nem tart ott , hogy össze hàzasodjunk ,màsok meg fèl èv utàn eljegyzèst tartanak.
2021. jún. 30. 08:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Hát engem a hideg ráz a gyerekvállalástól, így mikor azt látom, hogy valaki megint kipakolta közszemlére a méhét (uh felvétel pl), akkor végigfut a fejemben, hogy jaj de jó, hogy nem nekem kell majd azzal a kölökkel szenvednem, nem nekem kell kihordani, megszülni, éjszakázni vele stb, hanem élhetem tovább a nyugodt kis életemet a párommal. Szóval én inkább sajnálom őket, mert a mi rokoni/baráti/ismerősi körben a többség a gyerek után záros időn belül már vált is vagy épp minden találka alkalmával arról panaszkodott mennyire rohadt nehéz egy gyerekkel és ha tudta volna előre, jó eséllyel másképp dönt.🤷🏻‍♀️
2021. jún. 30. 10:12
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én környezetemben is ez van. Az utóbbi időben 9 ismerősömnek (talán nem hagytam ki senkit) született gyereke (ők volt osztálytársak vagy egyetemi szaktársaim) és azt össze sem tudom számolni, hogy hányan házasodtak össze…. rengetegen. Hétről hétre megkérik valakinek a kezét kb. Úgyhogy a közösségi médiában mást sem látok, baráti találkozókon mást sem hallok, hogy ennek kérték meg a kezét, az házasodik, annak gyereke született gyereke stb.

Én a magam részéről nem irigykedek rájuk, mert én még abszolút nem vágyok ilyesmire. Viszont az igenis rosszul esik és emiatt frusztrál a dolog, hogy sokan kvázi hülye kisgyerekként kezelnek, amiért nem vagyok házas, nincsen gyerekem stb. és majd megtudom, nehogy azt higgyem, bezzeg az XY, bezzeg én…. Ezt így idősebb rokonoktól, ismerősöktől és a szóban forgó pároktól, anyáktól is megkapom. A házas, gyerekes ismerősökkel mind megszakadt a kapcsolat, még azokkal is, akikkel amúgy előtte jóban voltunk, beszéltünk, találkoztunk. Most már nincsen rám igényük, mert ők nagybetűs családanyák stb.

22/L

2021. jún. 30. 10:38
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Hát én valahogy kicsit sem tudok irigykedni rájuk, mikor teszik ki a szerelmes meg esküvős meg ultrahangos képeket, aztán közben meg a háttérben teljesen más van.. Egyik ismerősünk 1,5 éve házasodott, a drága felesége rá pár hónapra szépen felre is kúrt, volt nagy balhé, vita, kitették, hogy egyedülállóak, majd nem telik el 3-4 hónap és a csaj terhes és újra együtt vannak, minde happy. Aha, persze. Másik eset, kozmetikus csaj meséli nekem tavaly októberben, hogy hát ők rajta vannak a baba témán és ha összejön decemberig, akkor idén márciusban lesz egy Mini esküvő, hogy megkapják a babavárót. Ez is nagyon romantikus. Nem ők az egyetlenek amúgy, akiknél amint jött a gyerek, egyből kellett menni házasodni, mert hát a segély az kell. Ez főleg ott “mulatságos”, ahol előtte kb a csaj nekünk panaszkodott, hogy a barátja 5-6-7 év után sem akarja elvenni, de ahogy becsúszott a gyerek, egyből eljegyzés, esküvő. Én valahogy ezeket nem tudom irigyelni. Volt gimis barátnőméknél kb 4-5 év urán derült ki, hogy a pasija pöcsös képeket küldözget a főnökasszonyának, meg pár haverral es az ominózus főnökaszonnyal elmentek a Soundra bulizgatni.. Jó eséllyel nem csak kép küldözgetés volt ott. Na mindegy, szakítottak, külön költöztek. Majd hív barátnőm fél évvel az eset után, hogy mondani akar valamit es nem akart a következő találkáig varni, újra összejöttek a sráccal és hát terhes. Köpni-nyelni nem tudtam. Azóta a gyerek 2 éves, a fickó meg kb lószart sem segít otthon semmiben, munka után megy a haverokkal sörözgetni meg hasonlók. Egyetemi csoporttársam meg olyan pasinak szült, aki a kisujját sem hajlandó megmozdítani, ha kiborít egy pohár vizet képes barátnőmnek kiabálni, aki éppen főz, hogy jaj szívem kiöntöttem a vizet. Barátnőm meg megy es felmossa. 🤷🏻‍♀️ Nem engedi velünk találkozni, a múltkor (na jó az volt már vagy 1,5 éve) is nagy nehezen összejött egy találka volt egyetemi csoporttarsakkal, mire a pasija közölte, hogy max 8-9-re legyen otthon. Bezzeg ő minden heten a haverokkal bulizik. És mégis szült neki. Persze Facebookon mindenhol megy a jaj de boldog vagyok, anya vagyok, család blabla kamu szöveg meg poszt. Hát köszi, ebből nem kérek. Gyereket amúgy sem akarok, szerencsére barátom se, 4 éve vagyunk együtt és nekünk így tökéletes az életünk, ahogy van. Ő legalább tisztel engem, nem házi cselednek tart, nem az az első, hogy munka után leléphessen itthonról, nem kacsintgat félre stb.
2021. jún. 30. 11:06
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
Pénteken töltöm a 30-at, egy ideje már körülöttem is ez megy. Olyan szempontból nem irigylem őket, hogy nem hiányoznak egy komoly kapcsolat, házasság és gyerekvállalás velejárói, nagyon nem. Olyan szempontból viszont frusztrál, hogy mindenki kell valakinek, ráadásul nagyjából hozzájuk illő és egész rendben lévő férfiaknak/nőknek, én meg csak egy egyszerű szexkapcsolatot szeretnék (kölcsönös vonzalommal, működő kémiával), és esélyem sincs, 7 év 2 hónapja full apáca vagyok. Szar nő vagyok, szóval abszolút értem a miértjét, de akkor is pokoli rosszul viselem, mert a testemnek, a hormonjaimnak nem tudom megmagyarázni, hogy racionálisan ez pontosan így van rendben.
2021. jún. 30. 11:10
 15/23 anonim ***** válasza:
27%
Mi tart vissz?
2021. jún. 30. 11:51
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

#14 olyan nő nincs, akit nem akarnak megfektetni.

Be hát... aki fél év után házasodni akar, meg gyereket stb., annak nem bejött az élet, hanem szimplán idióta. Az ilyenek nagyon kis része lesz valójában boldog és elégedett az életével...

Szerinted fél-egy év alatt meg lehet ismerni valakit annyira, hogy összekösd vele az életed és gyereket vállaljatok? Megsúgom, nem, nem lehet... De ilyenkor még jellemzően ott a köd, ezért születnek az idiótábbnál idiótább döntések, majd jönnek a válások, veszekedések, félredugások...

A vége pedig az lesz, hogy szépen kinevelődik még egy lelki nyomorék generáció és csúszunk tovább a lejtőn, pedig a rendszerváltáskori/utáni generációknál már lehetett tapasztalni egy minimális javulást ilyen téren. "Szerencsére" ennek gyorsan véget is vetettek.

2021. jún. 30. 12:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt látom a facebookon, én is 29 éves vagyok, így nyilván az összes sulis, gyermekkori barát, ismerős abban a korban van, hogy ez aktuális.

Bár furcsának találom, hogy rövid idő után házasodnak + gyerek, főleg, hogy én már házas vagyok, gyerekem is van és el sem tudtam volna képzelni, hogy ez 1-2 év után bekövetkezzen a férjemmel, pedig nagyon jó a házasságunk azóta is.

Sokaknál a babaváró is megemelte a vállalkozási kedvet...

Ha van kedved, olvasd el Almási Kitti: irigység, féltékenység, kibeszeles c könyvét.

Nemrég olvastam, mert - bár más területen (anyagiak) frusztrált engem is mások sikere.

2021. jún. 30. 13:41
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

Engem is eléggé lehangolt. Csináltam egy másik facebookot, ahova csak a közeli barátaimat, családtagokat vettem fel, kb 2 évig használtam.

Addig rendbe raktam magamat belül. Most már egyáltalán nem érint negatívan. Örülök nekik.

2021. jún. 30. 13:48
 19/23 anonim ***** válasza:
22%

Engem nem zavar.

28f szűz

2021. jún. 30. 14:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak azért idegesít, mert motiválja a rokonokat/ismerősöket hogy engem is nyaggassanak ezekkel, "Hát már a Zsuzsikának is van gyerkőc, neked mikor lesz??", ez pedig az agyamra megy. Máskülönben örülök mások boldogságának.
2021. jún. 30. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!