Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek kapcsolatot egy ilyen múltú férfival? Közben nem lennétek frusztráltak?
Már lassan negyven felé közelít, erősen társasági ember és extrovertált is. Volt már hosszú, komoly kapcsolata is, de amit az előtt művelt fiatalabban... Párosával dugta a csajokat, szinte sportot űzve ebből. A fél várost meghúzta, az utcán sétálva a szembejövő csajok közül nem tudni kivel volt dolga. Azt állítja, kiélte magát, nincs miért aggódnom.
Tényleg képes megváltozni egy ilyen múltú férfi vagy mindig ott lesz benne kisördög? Akiknek ilyen párja van: Meg tudtatok barátkozni a múltjával vagy ez örök tüske lesz bennetek?
27/L
Nezelodj a papneveldeben.
Ha jo pasi, nem csoda, hogy voltak noi.
Nem változik meg.
Van 50hez közelítő ismerősöm, akinek már a negyedik felesége van most mellette.
Na ez egy dolog, de mindet csalta. Ezt onnan tudom, hogy a jelenlegit velem akarta, csak nem jött össze.
Ettől függetlenül "jóban" vagyok vele, értelmes ember. A bizalmaba engedett, így ő maga vallotta be a dolgait.
Úgyhogy szerintem megváltozni nem fog, max óvatossá és körültekintővé vált az évek alatt, így észre sem vennéd, ha megcsalna.
Kutyából nem lesz szalonna.
Keress szerintem inkább mást, aki korban is jobban passzol hozzád.
26/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!