Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mást is frusztrál ha "nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is frusztrál ha "nincs meg a kémia"?

Figyelt kérdés

Két lánnyal is jártam úgy hogy azért nem jöttünk össze mert nem érezték irántam a kémiát. Mindkettő értelmes őszinte, tudatos lány, tehát ha mondjuk nem tetszem nekik, utálják a humorom stb, megmondták volna. És annak sokkal jobban örültem volna, mert akkor legalább tudom, hogy mi a konkrét baj..

Ezzel hogy nincs meg a kémia, egyszerűen nem tudok mit kezdeni mintha egy üvegfal mögé lennék zárva, hogy tetszem is nekik, jól elbeszélgetünk stb. de mégsincs meg az a vonzalom, mert valami hiányzik, és semmit se tudok tenni érte, hogy ez meglegyen.

Az egyik lánnyal randizgattunk is másfél hónapot, jókat beszélgettünk, nevettünk, szenvedélyes csókolózás és petting is volt, mondta, hogy jól érzi magát, élvezte ezeket, tetszem neki, de mégsincs meg az az őszinte szerelmes érzés amit keresne egy kapcsolatban.

Főleg az a legrosszabb, amikor egy olyan sráccal érzik helyettem a kémiát, aki látszólag mind külsőre, mind belsőre nem tud annyit nyújtani.

Mást is frusztrál ez?

23/F

2020. febr. 11. 16:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

En voltam mar olyan helyzetben /no vagyok/, ahol ugyanezt ereztem, nagyon szimpatikus, helyes vont kulsore, belsore a legtokeletesebb, akit addig el tudtam szamomra kepzelni, nagyon egy huron pendultunk, a megismerkedesunk is nagyon romantikus volt..egyszoval minden klappolt...volna, de nem volt meg reszemrol a kemia. Bar ez nalam azt jelentette, hogy nem mozgatott meg bennem semmit, amikor egyszer csokoloztunk, vagy amikor megsimogatott, megfogta a kezem...

Elhiszem, hogy frusztralo, ha mar raadasul ket lannyal is ugyanebbe az esetbe estel. Annyit tudok mondani a masik oldalrol, hogy szamomra is nagyon rossz erzes volt, sokaig nyomasztott, bantott, tudtam, hogy becsapnam, ha tovabb tartanam a kapcsolatot es remenyt keltenek benne...de magam is szenvedtem, 2 evig tartott, mig lelkileg elengedtem...nem gondoltam volna, hogy talakozok meg tokeletesebb emberrel, akivel raadasul kolcsonosek lesznek az erzelmek, es buntudatom volt, hogy nem tudom neki viszonozni az erzeseit...szoval a masik oldalnak sem konnyu.

Egyikotok sem hibazott, egyszeruen van ilyen, probald meg elfogadni, mas kapcsolat meg masert nem mukodik, hiaba van meg a kemia, ezer mas buktato lehet...

Teged ez most egyaltalan nem nyugtat meg, de hidd el, lesz, akivel minden klappolni fog. Talan ezen tapasztalataid miatt is, akkor azt a kapcsolatot jobban fogod ertekelni, mint ha ezen nem mentel volna keresztul.

2020. febr. 11. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kémia vagy fizikai vonzalom teljesen ösztönös nem tudatos dolog. Egy bűnözővel is meg lehet a kémia, az a jó ha a személyiség is és a testiség is passzol. Sajnos ez a legnehezebb. Nagyon sokan szívnak azért mert olyan embernek adnak bizalmat aki visszaél majd vele mert csak a vonzalomra hagyatkoztak.
2020. febr. 11. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el ez a nőnek is frusztráló nekem is volt már,hogy valaki tetszett jól éreztem magam vele ,de a vonzalmat nem lehet erőltetni.
2020. febr. 11. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam mindkét oldalon. Volt hogy én nem akartam semmit mert nem volt kémia, de olyan is volt hogy ezért nem akartak velem összejönni. Mindkét helyzet tud nagyon irritáló lenni, sőt fájni is, csak más-más indokból.
2020. febr. 11. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a helyzet állt elő, csak nőként. Engem szexre használtak csak, közben hitegettek. Aztán kiderült mégse érezték azt, amit kellett volna. Pedig én mindent megtettem, hogy működjön. Mindegy, ezt el kell fogadni és ennyi, mást nem tehetünk.
2020. febr. 11. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!