Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat egy olyan férfival szerelmi kapcsolatom, akivel nincs meg a "kémia"?
Nem. Max ha aszexuálisak vagytok.
Ezt hìvják barátságnak.
Nagyon ritka. Én pont így voltam a férjemmel csak azért merem azt mondani, hogy nem lehetetlen. Mikor megismerkedtünk jó pár hónapig nem éreztem, hogy vonzódnék hozzá vagy szerelmes lennék, nagyon nehezen lett belőle kapcsolat. Aztán egyszer csak bekattant valami és azóta is szerelmes vagyok, a szex pedig szuper volt mindig is.
Szóval nem lehetetlen, ha valaki belsőre tökéletes társ számodra akkor simán beleszerethetsz. Ez pedig hozza magával a szexuális vonzalmat is. De szerintem ez elég ritka.
Amúgy ilyen téren siralmas az emberiség.
Kritikán aluli.
Ma is kollégám oda-vissza nyáladzott valami férfi után... Aki hű meg ha, meg minden...
A barátját biztos sokra tarthatja.
És mennyi ilyen van, mindkét nemből.
Igen, kialakulhat. És ezek a szerelmek sokkal tartósabbak mint a fellángolások.
Régen megházasodtak szerelem nélkül aztán jött magától a szerelem (vagy néha nem).
A hűdenagszerelem után elszáll a rózsaszín köd és jön a szakítás.
Ha minden téren passzoltok jönni fog a szerelem is.
"Ha minden téren passzoltok"
Ilyen max a mesében van. Inkább fogalmazz úgy, hogy "egyikőtök számára sem jelent komolyabb kompromisszumokat és képesek vagytok mindenben alkalmazkodni egymáshoz".
A "zsaj zsaj minden olyan sép" egyedül a mesében van.
De az is csak dizniéknél.
Ha lassan alakul ki a szerelem, az is igazi, rózsaszín ködös szerelem. Semmi különbség nincs a kettő között. És nem, egy normális kapcsolatban nem múlik el. Hogyha nem érzel rózsaszín ködös szerelmet a párod iránt akkor semmi értelme összejönni vele. Akkor sem ha 2 nap alatt esel szerelembe, akkor sem ha fél év alatt. Egy gyorsan indult kapcsolatban ugyan úgy összepasszolhatnak a felek. Ezt abszolút nem az befolyásolja, hogy milyen gyorsan lettek szerelmesek. Butaságokat írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!