Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar semmit, akkor miért nem mondja ki?
Beleszerettem egy férfiba, aki nem akar elköteleződni. Szex nem történt köztünk. Inkább lelkizős, barátkozós jellegű kapcsolat volt pár csókkal, de ez már eltart így pár éve.
Nagy nehezen bevallottam neki írásban, hogy beleszerettem, de nem akarok tőle már semmit. Szeretném, ha választ adna erre a talonban tartós, mézes madzag húzagatós dologra.
Közbe jött nekem egy elég súlyos betegség, amiről ő is értesült.
Megköszönte, hogy őszinte voltam hozzá, majd közölte, hogy a betegség miatt koncentráljak most magamra és a többi majd alakul.
Tényleg ennyire nehéz kimondani, hogy csak játszott velem? Részemről lezártam ezt a dolgot bár nehezen. De azért bánt, hogy nincs benne annyi, hogy kimondja vége.
Pár éve? Mennyi idősek vagytok?
Komolyan erre még időt akarsz elcseszni? Megmondta, hogy nem akar kapcsolatot. Veled. Ha valaki nem akar valakit, tök mindegy, miért nem akarja. Milyen magyarázatot akarsz még?
Így is tudja, hogy ragaszkodsz hozzá, egy leszel a sok közül, akit még mindig elővehet. A végén meg majd nézheted, ahogy megállapodik veleki mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!