Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélye lehet az embernek egy olyan nőnél aki azt mondja semmilyen kötődést nem akar sosem senkivel se párkapcsolatot se semmit csak szexet mert sokat szenvedett anno?

Figyelt kérdés
Beszélgetek vagy 2 hónapja egy nővel aki őszintén meg mondom nagyon megtetszett,de ő azt mondta csak szexet akar semmi kötődést semmilyen téren senkivel mert úgy is megbántanák.Szóval beszélgetünk szinte majdnem mindennap ő már 3x kezdeményezte a találkozót elsőnek csak beültünk volna valahova beszélgetni,bár elgondolkodtam lehet szimpatikus vagyok de ugye azt mondta nem akar semmilyen kapcsolatot csak szexet.Aztán 2x már szoba dologban gondolkodott,hogy béreljünk egyet találkozzunk és szexeljünk én ugye elkezdtem reménykedni ,hogy hátha lehet több is köztünk de aztán folyton összetörik bennem ez a dolog.Sokszor meg bántott már a beszélgetéseink alatt de valószínű neki ez természetes ,hogy valaki fölé kell kerülnie mert ki ha ő de ugye ő ezt nem veszi észre de mikor én mondok olyankor valamit én vagyok a rossz meg a bunkó meg a negatív.Szóval sokszor jókat beszélgetünk meg ilyesmi de ma megint összetört bennem valami magyarázta,hogy nagyon ki van szex ügyileg mert ugye a találkozónkat most a koronavírus is akadályozta előtte csak a pénz része felőle.Szóval írta nekem,hogy masztizni fog elkezdett képet küldözgetni,hogy felizgasson,küldött egy képet amin egy fickónak a farkát szopja,kicsit úgy érzem összetörtek megint bennem a dolgok elgondoltam vajon mennyi férfival feküdt le ő valószínű leszarja nekem milyen módon tetszik neki a szex a lényeg valakivel.Szóval még akkor videót is akart átküldeni amin mással dug,szóval kész vagyok azt hiszem.

2020. márc. 22. 15:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Milyen esélyeket latolgatsz? Szexre 100%!

Megmondta, hogy nem akar mást, ezt miért nehéz megérteni?!

2020. márc. 22. 15:26
 2/28 anonim ***** válasza:
31%
Mi itt a probléma? Ti férfiak úgyis csak szexet akartok.
2020. márc. 22. 15:26
 3/28 MiszterKrissz ***** válasza:
100%
Lelki trauma vagy sem ez a nő inkább csak egy ragadozó. Ezzel semmi gond nincs de ne akarj hosszútávon gondolkozni vele mert ráb*szhatsz. Add meg amit akar és lépj tovább. Neked kell eldönteni mennyire van időd és kedved amit elpazarolhatsz.
2020. márc. 22. 15:29
 4/28 anonim ***** válasza:
94%

Ember te hülye vagy? Na vagy dugd jól meg amennyiszer lehet vagy küld el a p.. ba.

Ha nekem olyan képet küldene ahol más kolbászt szop na úgy ba... sz. nám ki mint a macskát.

Másrészt az igaz, hogy ő megmondta..na de azért akkor is...

2020. márc. 22. 15:32
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen csajok általában pár menet után szerelmesek lesznek, de kapcsolatra alkalmatlanok, mert teljesen kattantak. Dugd meg és ennyi. Többet ne várj tőle, mert másra alkalmatlan.
2020. márc. 22. 15:40
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Wow. Szerintem élj a lehetőséggel, de semmiképp se gondolj arra, hogy meg tudnád Őt változtatni, elvi lehetőség van rá, de arra, hogy tönkremennél még nagyobb.

Találnál előbb-utóbb olyan lányt, aki szeretne veled normális kapcsolatot és alkalmas is rá. Ez a lány nem alkalmas ilyesmire. Csak óvatosan.

2020. márc. 22. 16:06
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy hasonló kapcsolatom.

De kezdem egy nagy igazsággal. Bármennyire sokan hisznek (itt és társkereső oldalakon ) a tudatos dolgokban szerelem terén sosem úgy van.

Mi is úgy voltunk ,nem kell tartós kapcsolat csak élvezzük az életet nincs kényszer hűség kötelező programok... csak kellemes szabadidős programok. Kirándulás,buli,iszogatás,szex....Egymásba szerettünk, hűségesek lettünk mert más nem érdekelt minket a másik volt a tökéletes.

2020. márc. 22. 16:10
 8/28 A kérdező kommentje:

# 2

Ez csak egy általánosítás

2020. márc. 22. 16:13
 9/28 A kérdező kommentje:

# 7

Az jó csak itt még ott van az is,hogy elméletileg biszex bár ez még nem is lenne gond csak mindig a szívem tört össze mikor pl mesélte,hogy amúgy egy csaj nyalta addig a csaj fickója meg dugta őt,ugye erre nem voltam kíváncsi de elmesélte.A hűséges részét meg nem tudom annyira egyre többen élnek nyitott kapcsolatban,hogy közösen mással is szexelnek én olyat sem szeretnék csak a párommal ha lenne,de ez a nő lehet egy kapcsolatban nem elégedne meg a monogámiával.Bár az utóbbi időben nem sokat szexelhetett ahogy elmesélte de ha alkalma van valószínű kap rajta.

2020. márc. 22. 16:22
 10/28 A kérdező kommentje:

# 7

Jó dolog a szex de csak annak élni az életet szerintem baromság.nem sok más öröme lehet valószínű pláne amiket elmesélt.

2020. márc. 22. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!