Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélye lehet az embernek egy olyan nőnél aki azt mondja semmilyen kötődést nem akar sosem senkivel se párkapcsolatot se semmit csak szexet mert sokat szenvedett anno?
Milyen esélyeket latolgatsz? Szexre 100%!
Megmondta, hogy nem akar mást, ezt miért nehéz megérteni?!
Ember te hülye vagy? Na vagy dugd jól meg amennyiszer lehet vagy küld el a p.. ba.
Ha nekem olyan képet küldene ahol más kolbászt szop na úgy ba... sz. nám ki mint a macskát.
Másrészt az igaz, hogy ő megmondta..na de azért akkor is...
Wow. Szerintem élj a lehetőséggel, de semmiképp se gondolj arra, hogy meg tudnád Őt változtatni, elvi lehetőség van rá, de arra, hogy tönkremennél még nagyobb.
Találnál előbb-utóbb olyan lányt, aki szeretne veled normális kapcsolatot és alkalmas is rá. Ez a lány nem alkalmas ilyesmire. Csak óvatosan.
Volt egy hasonló kapcsolatom.
De kezdem egy nagy igazsággal. Bármennyire sokan hisznek (itt és társkereső oldalakon ) a tudatos dolgokban szerelem terén sosem úgy van.
Mi is úgy voltunk ,nem kell tartós kapcsolat csak élvezzük az életet nincs kényszer hűség kötelező programok... csak kellemes szabadidős programok. Kirándulás,buli,iszogatás,szex....Egymásba szerettünk, hűségesek lettünk mert más nem érdekelt minket a másik volt a tökéletes.
# 2
Ez csak egy általánosítás
# 7
Az jó csak itt még ott van az is,hogy elméletileg biszex bár ez még nem is lenne gond csak mindig a szívem tört össze mikor pl mesélte,hogy amúgy egy csaj nyalta addig a csaj fickója meg dugta őt,ugye erre nem voltam kíváncsi de elmesélte.A hűséges részét meg nem tudom annyira egyre többen élnek nyitott kapcsolatban,hogy közösen mással is szexelnek én olyat sem szeretnék csak a párommal ha lenne,de ez a nő lehet egy kapcsolatban nem elégedne meg a monogámiával.Bár az utóbbi időben nem sokat szexelhetett ahogy elmesélte de ha alkalma van valószínű kap rajta.
# 7
Jó dolog a szex de csak annak élni az életet szerintem baromság.nem sok más öröme lehet valószínű pláne amiket elmesélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!