Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélye lehet az embernek egy olyan nőnél aki azt mondja semmilyen kötődést nem akar sosem senkivel se párkapcsolatot se semmit csak szexet mert sokat szenvedett anno?

Figyelt kérdés
Beszélgetek vagy 2 hónapja egy nővel aki őszintén meg mondom nagyon megtetszett,de ő azt mondta csak szexet akar semmi kötődést semmilyen téren senkivel mert úgy is megbántanák.Szóval beszélgetünk szinte majdnem mindennap ő már 3x kezdeményezte a találkozót elsőnek csak beültünk volna valahova beszélgetni,bár elgondolkodtam lehet szimpatikus vagyok de ugye azt mondta nem akar semmilyen kapcsolatot csak szexet.Aztán 2x már szoba dologban gondolkodott,hogy béreljünk egyet találkozzunk és szexeljünk én ugye elkezdtem reménykedni ,hogy hátha lehet több is köztünk de aztán folyton összetörik bennem ez a dolog.Sokszor meg bántott már a beszélgetéseink alatt de valószínű neki ez természetes ,hogy valaki fölé kell kerülnie mert ki ha ő de ugye ő ezt nem veszi észre de mikor én mondok olyankor valamit én vagyok a rossz meg a bunkó meg a negatív.Szóval sokszor jókat beszélgetünk meg ilyesmi de ma megint összetört bennem valami magyarázta,hogy nagyon ki van szex ügyileg mert ugye a találkozónkat most a koronavírus is akadályozta előtte csak a pénz része felőle.Szóval írta nekem,hogy masztizni fog elkezdett képet küldözgetni,hogy felizgasson,küldött egy képet amin egy fickónak a farkát szopja,kicsit úgy érzem összetörtek megint bennem a dolgok elgondoltam vajon mennyi férfival feküdt le ő valószínű leszarja nekem milyen módon tetszik neki a szex a lényeg valakivel.Szóval még akkor videót is akart átküldeni amin mással dug,szóval kész vagyok azt hiszem.

2020. márc. 22. 15:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani,de szerinted ez a stílust/viselkedést rajtad kívűl hány férfi viseli el? Nem hinném hogy túl sok. Azok közül akiknek ez a durvaság megfelel (nem érdekli őket a nő) hány ember bunkó?? Sok.

A bunkók bunkók vele= nincs szex. Maradtál te. Ez csak logika.

2020. márc. 27. 22:33
 22/28 A kérdező kommentje:

# 21

Kicsit elveszettem a fonalat amit írtál,mert ugye írod akiknek ez a durvaság megfelel azok közül sok bunkó,csak itt az hibádzik én nem vagyok bunkó és érdekel is a nő.Na de az utolsót se értem a bunkók bunkók vele így nincs szex de valószínű csak volt ha a bunkók hatással tudtak rá lenni,annyira,hogy ne akarjon semmi kötődést.Ha meg meg nézzük a sok férfit aki mondjuk egyszer dugni akar akkor nem mindegy milyen bunkó pl a nő egy éjszaka azt csá.Szóval nekem nem jött át a logikád,oké én rendes vagyok vele de éppen más is eljátszhatja a rendeset egy kis szexért ennyi erővel.

2020. márc. 28. 01:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Azt mondtam hogy akiknek ez a viselkedés bejön,SOK a bunkó,nem azt hogy mind. Hidd el van benned egy kis sub. A nő annyira bunkó hogy még észre se veszi hogy mikor lőtt túl a célon sokszor emiatt nem jut szexhez,mert van azért egy szint ami alatt már a szex sem kell az adott személytől... most pitizik neked a kis az adagjáért. Mert neki a szex a drog. Te meg szerelmes vagy, tök fölöslegesen magyarázok pillanatnyilag nem jól működik az agyad, error van.
2020. márc. 28. 07:21
 24/28 A kérdező kommentje:

# 23

Jó hogy nem már a BDSM-t hozot fel példának 😀

Nem vagyok szerelmes,az elég gáz lenne online 🙂

2020. márc. 28. 11:56
 25/28 anonim ***** válasza:
Pedig úgy viselkedsz,mint aki nem lát tisztán. A megalázást is tök jól viseled. Egy ilyen nővel csak egy szerelmes szeretne kapcsolatot, a többi elszaladna. De ha visszanézed, nem csak én nem próbáltalak lebeszélni róla. Lehet hogy csúnyán fog lejönni, de kevesebb csalódást érné az embereket, ha mindenkit arra “használnának” amire való.
2020. márc. 28. 12:03
 26/28 A kérdező kommentje:

# 25

Egyébként szex téren egyet nem értek,ugye ha bunkó a nő szexhez nem kell sokat beszélgetni,jön a fickó egy éjszakát át szexelnek sokat nem beszélgetnek akkor,hogy jön ki hogy a nő bunkó?Mert ha hetek át vagy hónapokon át beszélgetnek kijöhetnek a dolgok,de egy dugás alatt,hogy lehet úgy bunkó,hogy aztán mindenki elriad tőle?

2020. márc. 28. 12:11
 27/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy ahogy veled. Veled is csak azt akarja,megis dumál veled hónapok óta...milyen kínokat akarsz még vele átélni,ezek még csak az ízelítők voltak! :)))) Nekem mondjuk mindegy, hogy szívatod meg saját magadat, jó szórakozást!
2020. márc. 28. 12:34
 28/28 A kérdező kommentje:

# 27

Igen ebben igazat adok,de ha meg nézed sokan egy egyszeri dugáshoz nem beszélnek ennyit,hanem egyik nap rá ír kicsit beszélgetnek majd mivel mind kettő azt akarja át terelődik a téma és a hétvégén már dugnak is aztán mindenki megy a maga útjára szóval azalatt nem jönne ki a nő bunkósága szerintem.De egyébként nem folyton bunkó velem,azért többször beszélgettünk el jókat mint bunkó volt.

2020. márc. 28. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!