Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélye lehet az embernek egy olyan
nőnél aki azt mondja semmilyen kötődést nem akar sosem
senkivel se párkapcsolatot se semmit csak szexet mert sokat
szenvedett anno?
Figyelt kérdés
Beszélgetek vagy 2 hónapja egy nővel aki őszintén meg mondom nagyon megtetszett,de ő azt mondta csak szexet akar semmi kötődést semmilyen téren senkivel mert úgy is megbántanák.Szóval beszélgetünk szinte majdnem mindennap ő már 3x kezdeményezte a találkozót elsőnek csak beültünk volna valahova beszélgetni,bár elgondolkodtam lehet szimpatikus vagyok de ugye azt mondta nem akar semmilyen kapcsolatot csak szexet.Aztán 2x már szoba dologban gondolkodott,hogy béreljünk egyet találkozzunk és szexeljünk én ugye elkezdtem reménykedni ,hogy hátha lehet több is köztünk de aztán folyton összetörik bennem ez a dolog.Sokszor meg bántott már a beszélgetéseink alatt de valószínű neki ez természetes ,hogy valaki fölé kell kerülnie mert ki ha ő de ugye ő ezt nem veszi észre de mikor én mondok olyankor valamit én vagyok a rossz meg a bunkó meg a negatív.Szóval sokszor jókat beszélgetünk meg ilyesmi de ma megint összetört bennem valami magyarázta,hogy nagyon ki van szex ügyileg mert ugye a találkozónkat most a koronavírus is akadályozta előtte csak a pénz része felőle.Szóval írta nekem,hogy masztizni fog elkezdett képet küldözgetni,hogy felizgasson,küldött egy képet amin egy fickónak a farkát szopja,kicsit úgy érzem összetörtek megint bennem a dolgok elgondoltam vajon mennyi férfival feküdt le ő valószínű leszarja nekem milyen módon tetszik neki a szex a lényeg valakivel.Szóval még akkor videót is akart átküldeni amin mással dug,szóval kész vagyok azt hiszem.
Nekem az jön át a leírtakból, hogy te egy normális fix kapcsolatot keresel, és nem egy szexkapcsolatot.
Ebbe szerintem csak akkor menj bele ha képes vagy elfogadni hogy ez csak szex , érzelmek , hűség, kötöttség nélkül. Lehet ő másnap már mással akar szexelni , stb.
Ha ezt nehezen viselnéd ne ugorj bele ebbe.
Voltam nemrég barátság extrákkal kapcsolatban....
Én sem igazán tudtam kezelni magamban hogy konkrétan egy élő műbráner vagyok, akit ha kell elővesznek, majd elraknak ha már nem kell... Pedig mi úgy beszéltük meg hogy elvileg nem csak szex. Mégis a hölgy néhány kijelentése , és viselkedése alapján a fenti dolgot éreztem.
Szóval ha kíváncsi vagy okés belemehetsz, de ha előre tudod hogy neked ez szenvedés lesz akkor ne!
2020. márc. 22. 19:07
13/28 A kérdező kommentje:
# 12
Amúgy milyen fura a nők mindig azt mondják minden férfi szemétláda csak a szexet akarják,aztán meg mikor egy nő csinálja ugyan ezt azzal senkinek semmi baja.Hát nem tudom mi lesz,lehet sérülni fogok nem tudom,a szex is hiányzik bevallom mert nem sokat van szerencsém csinálni csak a nő is tetszik.
2020. márc. 22. 19:17
14/28 anonim válasza:
Én is csak szexet akartam egy férfitől, ezt előre megmondtam neki, azt is, hogy másba vagyok szerelmes. Egyik fülén be, másikon ki. Elkezdett úgy viselkedni, mintha komoly kapcsolatunk volna. Valamennyire tetszett is, mert még soha senki nem mondta nekem, hogy szeret, az ő száján meg rögtön az első alkalommal kiszaladt. A szex nem volt túl jó, bár egy ideig élveztem, hogy nőnek érzem magam. Aztán sajnos mégis kijött az, hogy nem élveztem eléggé és ezt észrevette. Akkor szembe kellett néznem magammal, hogy én itt két embert csapok be: őt és magamat. Nem sokkal utána szakítottam vele. Nagyon megrázta őt. Én nem leszek szerelmes a szextől. Ha én szerelmes vagyok, már szex előtt az vagyok.
2020. márc. 22. 20:25
15/28 A kérdező kommentje:
# 14
Én mióta beszélgetek ezzel a nővel már van vagy 2 hónapja sok mindent elnéztem pedig nem egyszer megsértett,mindig kedves voltam vele,dicsértem holott ő utálja magát vagyis a kinézetét.Sokszor ott vagyok has kell,kedveskedek normálisan beszélek vele,még egyszer mondta is ,hogy jó hogy vagyok,bókolgatok meg minden.Nem tudom egyáltalán volt e pasi az életébe aki ennyire normálisan állt a dolgokhoz és nem csak azért mondta neki,hogy jól nézel ki mert meg akarta dugni...
2020. márc. 22. 20:49
16/28 anonim válasza:
Te belezúgtál ebbe a nőbe... ez a nő saját magát is utálja, mit vársz hogy téged talán tudna szeretni? Senkit nem tud szeretni, kiölték belőle az érzéseket, emiatt változott lélek nélküli szexgéppé. Bocsi, de ez igazság, jobb ha tudod mire vállalkoztál, feleslegesen próbálkozol.
2020. márc. 27. 08:32
17/28 A kérdező kommentje:
# 16
És gondolod nem is tud az ilyen változni?Most napok óta tök normális,még furcsállom is.Vasárnap este meg haragudott rám egy hülyeségért vagyis oka nem volt rá azt mondta ne beszéljünk pár napig majd ír.Aztán hétfőn este meglepődtem ő írt rám mikor kérdeztem mi történt,hogy írt az biztos ,hogy nem képes beismerni ha hibázik vagy sért jaj nem kell a miértjét keresni ennyit írt.Azóta kenyérre lehet kenni.
2020. márc. 27. 21:04
18/28 anonim válasza:
Mert szexelni akar veled,már gondolom beleélte magát és fél hogy a végén a bunkozása miatt nem lesz belőle semmi. Most manipulál... biztos vagyok benne,hogy nem tud már normális lenni. Megpróbálhatod ha nagyon sok fölösleges energiád van,de borítékolható a bukásod. Én a helyedben menekülnék amíg lehet,mert szerintem bele fogsz ragadni és nagyon szarul leszel.
2020. márc. 27. 21:50
19/28 anonim válasza:
Amennyi hülyeséget lenyeltél már neki eddig is, tuti áldozattípus vagy, pont neki találtak ki... már előre sajnállak úgyis megpróbálod majd megmenteni,meg magadba bolondítani. Én szóltam! Előző voltam.
2020. márc. 27. 21:56
20/28 A kérdező kommentje:
# 19
Nem érzem,hogy áldozat típus lennék,de pl ha olyan nagy szexelős ,hogy nem talál mást aki pl még közelebb is lakik mint én?Mert ugye egy nőnek azért egyszerűbb szexpartnert találnia mint egy férfinak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!