Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ne zavarjon hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne zavarjon hogy a párom alacsonyabb tőlem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Köszönöm aki segít vagy megosztja a tapasztalatát velem.
2021. jún. 23. 15:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
11%

10.-nek.

Igen, de a legtöbb férfi meg ilyen nőre bukik: [link]

Aztán mégis beéri olyannal, mint a kérdező.

2021. jún. 23. 16:31
 12/21 A kérdező kommentje:
Én úgy voltam vele ez nem gond mert más téren rendben van, majd megszokom, hogy alacsonyabb. De nemhogy megszoknám, hanem valahogy zavar. Nem direkt csinálom hisz magammal cseszek ki.
2021. jún. 23. 16:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig, és egyre jobban zavarni fog, ahgoy írod. Szakíts vele. Bár tény, ha közlöd hogy a testmagassága miatt szakítasz, össze fogod törni.
2021. jún. 23. 16:45
 14/21 A kérdező kommentje:
13 Nemtudom mit kellene tennem, hogyan fogadjam el. Semmiképp nem akarom összetörni vagy megbántani , nincs rá okom.
2021. jún. 23. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

14.-re.

Akkor segítek, ezt mond neki!

"Figyu, én egy felszínes liba vagyok, és ezért kell egy magas pasi. Magasabb nálad."

2021. jún. 23. 16:52
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Ha maga a tudat zavar hogy alacsonyabb de egyébként minden rendben lenne, akkor ideje szakítani. Nem fogsz holnap úgy felkelni a leírtak alapján, hogy már nem is zavar.
2021. jún. 23. 16:58
 17/21 A kérdező kommentje:
15 Már leírtam magam sem gondoltam, hogy zavarni fog ez a dolog. Csak emiatt nem szakitanék és mint írtam szeretném elfogadni és ehhez várok tanácsokat tapasztalatokat, nem pedig rosszindulatú beszólásokat.
2021. jún. 23. 16:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De nem fogod tudni elfogadni, értsd már meg. Ez nem oylan, hogy megnyomsz egy gombot és akkor holnaptól elfogadod hogy ő alacsonyabb. Az lenne a legtisztességesebb ha szakítanál.
2021. jún. 23. 17:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én magas csaj vagyok 183cm szóval nálam azért nem nehéz kisebbnek lenni. És volt is párom aki alacsonyabb volt nálam, de mivel nem árult zsákbamacskát a méreteit illetően, de engem ez csak az ismerkedés felszínes szakaszában zavart (áh túl alacsony hozzám) viszont amire járni kezdtünk már teljesen természetes volt, hogy ő ilyen, nem tudtam volna másmilyennek elképzelni, mint ilyennek.

Úgyhogy ha nem sikerült így elfogadnod akkor inkább ne is kezdtél volna vele! Alacsony pasi csak annak való, akinek nincsenek rejtett komplexusai (se) mert itt ki fog bukni hamar.

2021. jún. 23. 17:10
 20/21 anonim ***** válasza:
57%
Hagyd ott.
2021. jún. 23. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!