Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyan nők/lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan nők/lányok, akiknek a párja alacsonyabb nála?

Figyelt kérdés
Ti ezt hogyan éltétek meg eleinte és később? Gondot okozott, vagy esetleg zavarta a másik felet?
2018. dec. 5. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam ez nehezen lenne kivitelezhető, mivel csak 151cm-re nőttem. Viszont az emeleten az egyik szomszédomék pont egy ilyen párocska, újabb lakók, mint én. Nem tudom, eleinte hogyan élték meg, de most remekül megvannak, egy hangos szavukat sem hallom (pedig vékonyak a falak), jóval csendesebbek az előttük itt lakóknál.
2018. dec. 5. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az exem 169 cm volt én meg 176 vagyok. Először fura volt bevallom és csak barátok voltunk majd később szerettem belé.

Én kijelentettem hogy nálam nem lehet alacsonyabb a barátom aztán tessék az élet közbe szólt. :D fura volt de később megszoktuk.

25N

2018. dec. 5. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Akinek ez gondot okoz, annak pszichológusnál a helye :)
2018. dec. 5. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak pár centi különbség van köztünk, igazából egymás mellett állva se feltűnő, hogy magasabb vagyok. Nem tudok róla, hogy zavarná a párom, gondot se okozott semmiben.
2018. dec. 5. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Azonos magasságúak vagyunk a feleségemmel. Azt hittem, hogy ez nem gond, mert legfeljebb nem jár magas sarkúban.

Hát kiderült, hogy nagy baj. Egy időben, felsőbbrendűnek képzelte magát, csak mert magasabb. A gyerekeknek mondogatta is, hogy nem én parancsolok, hanem ő, mert ő a magasabb. Ennek egy magasság mérés vetett véget, ahol kicsit csaltam, hogy magasabbnak mérjen. Válás után soha többet nem állok szóba olyan nővel, aki magassarkúban magasabb nálam.

2018. dec. 6. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem okozott gondot egyikünknek sem.
2018. dec. 6. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!