Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik ilyen erős szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen erős szerelem? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit 5 éve ismertem meg és nagyon hamar összebarátkoztunk. Voltunk osztálytársak, egy darabig dolgoztunk is együtt és tartjuk a kapcsolatot.

Én 5 éve halálosan beleszerettem. Minden nap, szó szerint minden nap csak ő jár az eszemben. Rettenetesen szeretem őt és félek, hogy elveszítsem, hogy megbántom vagy hogy az élet elsodor tőle.

Sosem mertem neki beismerni az érzelmeiket, és azt hiszem nem is fogom már soha. Nem vagyok sem jóképű, sem egy főnyeremény, semmilyen szempontból. És félek, hogyha felvállalom előtte az érzelmeim, akkor elutasít és megváltozik a kapcsolatunk teljesen, s talán meg is szakad örökre.

Amióta belépett az életembe, nem tudok más lányra nézni. Nem is érdekel más. Én nagyon próbáltam megszabadulni a gondolattól, hogy szeretem, akartam más lányokkal ismerkedni de mindig úgy éreztem hogy ezzel megcsalom, s nem tudtam igazán szeretni mást.

Soha, senki iránt nem éreztem még így, nem tudom miért, de mintha a végeztem lenne. Viszont lassan felemészt ez az egész és szabadulni akarok.

Mit tegyek? Mit tehetek? Gondoltam arra, hogy ha végzek az egyetemmel jövőre, akkor próbálják új életet kezdeni, de itt ahol élek, megvan mindenem. És nem hinném hogy az megoldás lenne ha bárhova is elmennék.

Kérek mindenkit, hagyjuk a beszólásokat most hogy gyáva vagyok még ilyesmi. Igen, az vagyok, nem merem meglépni ezt, mert félek hogy rengeteget vesztek vele. Tanácsot szeretnék kapni, esetleg olyanoktól, akik hasonló helyzetben voltak, hogy mit tegyek?

2021. jún. 22. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az nem jöhet szóba, hogy ugyan úgy van ezzel, mint Te? Te ismered.

Ha attól tartasz, hogy emiatt elfordul tőled, akkor nem érdemel meg téged.

2021. jún. 22. 13:30
 12/16 A kérdező kommentje:

11

Nos volt idő amikor úgy éreztem, lenne esélyem nála. De nagyon bizonytalan voltam/vagyok és jelenleg úgy vagyok, hogy nem nagyon hiszem hogy az esete lennék.

Azzal kapcsolatban pedig hogy elfordul... 2 esetről tudok.

Az egyik a húgom volt, egy sráccal nagyon jóban voltak, a srác szerelmet vallott, a húgom nem érzett iránta így és akkor keletkezett köztük egy távolság ami millió kínos pillanatot szült s végül megszakadt a kapcsolat köztük. A másik eset pedig egy haverom, akinek egy lány mondta el, hogy szerelmes belé, ezt a barátom kissé tolakodásnak/letámadásnak élte meg, váratlanul érte és gyakorlatilag elmenekült a lánytól, kizárta az életéből.

2021. jún. 22. 13:55
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Mond el. Én is megtettem, lerázott,hogy neharagudjak,de ő csak barátot lát bennem. Bezzeg amikor nyaralni vittem meg viragok meg kirándulások akkor jó voltam. Azóta is egyedül van🙂
2021. jún. 22. 13:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Mennyi évet akarsz még elpocsékolni az életedből egyedül?

Elmondod, haragudni emiatt nem fog, ha fontos vagy neki barátként,

nem fog emiatt eldobni,max. közli hogy csak barátként tud rád tekinteni.

Gyorsan, mielőtt késő lesz...

2021. jún. 22. 14:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, fáj az elvesztés, de másképp nem fog menni ha nemet mond. Az éles, de tiszta vágás hosszú távon hamarabb gyógyuló sebet okoz, mint ha egy gennyes fekélyt őrizgetnél magadban. Ez az egy életed van basszus, éld már, ahogy neked jó lenne. Ez pedig így rohadtul nem jó.
2021. jún. 22. 14:20
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
Mégis mi a ménkűt veszítenél, ha elmondod neki? Most sem a tiéd, ha elfordul tőled, akkor sem lesz a tiéd. Ebben a mostani helyzetben csak kínzod magad, ennél csak jobb jöhet, akármerre fordul is a dolog.
2021. jún. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!