Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a különbség aközött hogy a nő flörtöl és aközött hogy csak szimplán kedves, jófej?
Tehát hol a határ? Mi az ami még csak szimpla kedvesség, jófejség és mi az ami már érdeklődés, flört? Miben nyilvánul meg?
Akár viselkedésben, szavakban, stb.
Ez teljesen világos. De azert vannak dolgok amik mondjuk az emberek nagy részénél hasonlóan működnek.
Másreszt személyes tapasztalat is érdekel. Akár egyik akár másik fél részéről.
Nálam pl. az, hogy a kedvességet jófejséget úgymond hallod. :D
Ha tetszik valaki, akkor visszahúzódok.
Alapból közvetlen természet vagyok, szeretek viccelődni, időnként túlzottan szókimondó is vagyok ha a kapcsolatunk megengedi.
De ha tetszik valaki, akkor mindez eltűnik. Olyankor figyelek minden mozdulatomra, szavamra, nehogy túlzottan rámenősnek hassak. Ennek az az eredménye, hogy egy totál csendes visszahúzódó személy lesz belőlem.
Előbbinek meg volt már olyan eredménye, hogy a férfi megijedt, hogy a tervezett "haverságnál" többet akarok tőle. Szerintem azóta is meg van róla győződve, hogy ráhajtottam. Hiába beszéltünk róla, és próbáltam neki megmagyarázni, hogy nem, én egyszerűen ilyen vagyok.
Amíg csak kedves, udvarias, mosolygós a másik, addig csak barátkozik. A flörtnél kacérabb a viselkedése, megérint, sikamlósabb vicceket is megenged, esetleg célozgat rá, hogy mi lenne, ha.
Amilyen viselkedés egy haverodtól már igencsak erős lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!