Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Progresszív burkoló és a...

Progresszív burkoló és a szimpla burkoló között mi a különbség?

Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valaki egyszer elkezdte így definiálni és hirdetni magát (progresszív=élenjáró, kiemelkedő), egyeseknek megtetszett és leutánozzák.
2020. máj. 6. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ára. :D
2020. máj. 6. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ezt még nem hallottam... progresszív... talán azt jelentheti, hogy ha azt mondta, hogy jön hétfőn 7-re akkor jön hétfőn 7-re, és halad a burkolással.
2020. máj. 6. 13:26
 4/8 A kérdező kommentje:
:DDDD jha mert a youtubon van egy ilyen fickó,és ő így van fent :DDDD köszi
2020. máj. 6. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak amolyan kitalált név a vállalkozásának, persze ettől dolgozhat ilyen a elvek szerint. De van fenn másik burkoló is a youtube-on, ő meg csempedokinak hívja magát. Mindketten nagyon igényesek a munkáikra, és gondolom meg is kérik az árát. Van egy youtuber akinek a fürdőjét ez a progresszív burkoló csinálta, ő szinte ugrált örömében, olyan szépen dolgozott nála.
2020. máj. 6. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván én vagyok valami földönkívüli, de szerintem nem kell "csempedokinak", vagy "progresszív burkolónak" lennie, hogy elvárható legyen a tisztességes munka.

Nálunk a helyi postás burkolgat szabadidejében és kifogástalan munkát végez, holott nem ez a szakmája, de közel 30 év alatt már volt alkalma belejönni és alapban egy precíz, munkájára igényes ember.

Vagy most az a trend, hogyha valaki megcsinál valamit és azért drága pénzeket kifizetünk, illik tőle elájulni?

2020. máj. 6. 15:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy jól keresnek az ilyen igényes burkolók?
2020. máj. 6. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy az ország egyre inkább hijján van a jó szakiknak, akik igényesek a munkájukra, ők meg egyrészt nyakig is vannak munkával, és még hírdetniük sem kell, másrészt meg (tisztelet a kivételnek) pofátlanul sokat kérnek. Szakemberképzést rendesen leépítették, és akik voltak azok nagyrésze külföldön, vagy gyárban dolgozik.

Van aki hajlandó kifizetni, de van aki inkább spórol, és valami újsághírdetésben talált mekmestert kér fel, aki már látott csempevágót, és hosszasan ecseteli mihez is ért. Vélhetően fele árban megcsinálja, és olyan is lesz, amit nemritkán lehet is újracsinálni. Ez egy olyan dolog, ahol nagyon számít a referencia, mert lehet, hogy valakinek nem ez a szakmája, de ha lassabban is, viszont igényesen megcsinálja. Inkább ilyen legyen akinek láttad a munkáját, vagy ajánlották mint az akinek nem, és hirdetnie kell magát. Ha végez, akkor többet fel sem veszi a telefont.

2020. máj. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!