Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség egy tartós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség egy tartós kapcsolat és egy szimpla járás között?

Figyelt kérdés
igen, tudom hogy az első hosszabb ideig tart mint a második.. úgy értem a kérdést hogy külsőleg milyen ismertetőegyeik vannak?
2013. ápr. 4. 21:17
 1/6 Antonius Caepio ***** válasza:
Egy kapcsolat tartósságát az idő és az együtt legyőzött akadályok adják meg.
2013. ápr. 4. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:

A járásból első szakításra ki tudsz lépni. Kevés időd lett elpazarolva. Ez a jobbik.

A tartós kapcsolatban legalább 4-szer kell szakítanod, mire nagy nehezen sikerül. Sokkal több időd lett elpazarolva a drága fiatalságodból.

2013. ápr. 4. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:

amikor elkezdtem járni a barátommal egész nap telefonáltunk, ha együtt voltunk akkor állandóan egymás nyakába másztunk, utcán, szórakozóhelyen, és kb mindenhol csók, puszi, állandó testi közelség.

Már 3 éve vagyunk együtt, és ezek a feltűnő dolgok elmúltak. nem azt mondom, hogy már nincs csók, meg semmi, de pl már utcán nem egymás szájában vagyunk, hanem szépen kézen fogva sétálgatunk. Ha buli van, akkor már a haverok is léteznek, nem csak mi. és amióta együtt lakunk azóta nem hívjuk egymást minden szabad percben.

Szóval szerintem egy tartós kapcsolatnál látszik, hogy a felek nem komolytalankodnak, hanem nyugisan megvannak.

2013. ápr. 4. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. a komolytalan helyett helyesebb szó az, hogy a járás sokkal hevesebb, mint egy tartós kapcsolat.
2013. ápr. 4. 21:30
 5/6 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a válszokat :)
2013. ápr. 4. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az időben különbözik. Minden kapcsolat járás is egyben, de nem minden járás kapcsolat.
2013. ápr. 4. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!