Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, mennyire figyelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire figyelmesek szex közben veletek a fiúk?

Figyelt kérdés
Önzőek vagy figyelnek rátok?
2021. jún. 19. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Volt olyan akinél azt éreztem, hogy figyel, és volt akinél meg hogy nem.

Előbbivel egyértelműen jobban élveztem a dolgot, szívesen ágyba bújnék vele megint.

Megértette ha szóltam valamiért, az orgazmusomat is fontosnak tartotta, és ölelést, csókot is kaptam szex közben, ami nálam nagyban meghatározza az élvezeti faktort.

2021. jún. 19. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
A többség figyelmes és odaadó.
2021. jún. 19. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első pár ne volt figyelmes, de nekem sem volt tapasztalom, így feltételeztem ez ilyen. A második már próbálta, kérdezgette az igényeimet, de nem tudtam, hogy nekem olyan van, mert csak az előzővel volt tapasztalatom.

A harmadik párom... ő nagyon értet hozzám, új dimenziókat nyitott meg számomra, és akkor jöttem rá igazán mit szeretek, mi tesz boldoggá, és úgy általában milyen a kielégítő szex. Vele a kommunikáció is könnyebb volt ilyen téren, sosem volt tabu közöttünk, sosem volt sértődés vagy kényes téma.

Egyénenként változik kivel mennyire tudtam megnyílni, élvezni a szexet.

2021. jún. 19. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire a legtöbb. A csunyábbak ugy tesznek mintha de amugy őket se érdekli.
2021. jún. 19. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
84%
Sosem volt még olyan párom aki ne figyelt volna rám
2021. jún. 19. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!