Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 42 éves elvált, független nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves elvált, független nő visszaírna Messengeren egy 24 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Nem most volt a válás, van pár éve.

Bejelöltem a Facebookon, de soha nem beszéltünk.

Max látásból ismerjük egymást.

Úgy tudom mielőtt elvált, csalta a férjét.

De normális munkája van, nem pénzéhes.

Fontos:

Nekem nagyon bejönnek a MILF-ek és azt hiszem bele is zúgtam. Bár ezt nem tudom biztosra, de nagyon tetszik, és folyton rá gondolok.

Pénzem nincs, de alkatilag/arcra szerintem vagyok annyira jó, hogy bevállalható legyen legalább szexkapcs.

Férfias is vagyok, szőrös is egészséges mértékben, fitt vagyok, enyhén kisportolt.

Inkább az itt a kérdés, hogy nagyon gáz lenne ráírni Messengeren? Egyáltalán hogy kezdeményezzek egy ilyen beszélgetést? Mivel kellene indítsak? Nők, és hasonló helyzetben lévő pasik, mit csinálnátok? A korkülönbség miatt szerintetek meghökkenne? És ha nincsenek fotóim kint, csak 1 régi, akkor képküldéssel kéne indítani? Kávézni hívjam, vagy egyből térjek a lényegre?

Annyi bónusz infóm van, hogy a nő szingli, de tudom, hogy randizgatott már, de talán vége. Ha van is már valakije, ha nem próbálkozok, akkor soha nem tudom meg, vagy csak akkor mikor késő lesz és tele lesz szerelmes fotókkal a Facebookja...

Nem vagyok a legtapasztaltabb, 3 lánnyal voltam együtt. A pénisz méretem szerintem teljesen oké, 18 cm, szép formás. Én is jó példány vagyok, legalább pár alkalmira biztosan jó.

Vélemények? Megtegyem, ne tegyem? Hogy tegyem meg???

2021. jún. 15. 12:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20-30-40-50 éves elvált, házas, független, függő nő /vissza/írna itt egy 6X éves fiúnak?
2021. jún. 15. 20:17
 22/27 anonim ***** válasza:
Egy 6x éves nem fiú, csókolom! Férfi vagy bácsi inkább!
2021. jún. 15. 20:19
 23/27 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok a legtapasztaltabb, 3 lánnyal voltam együtt."

Össze fog az jönni még egyszerre is! 3 lány egyszerre! Jól hangzik! :)

2021. jún. 17. 20:41
 24/27 anonim ***** válasza:

-Szervusz Pistike! Holnap átmegyek hozzátok beszélek Anyáddal hogy csináljon veled valamit hogy legyen elfoglaltságod, ne hülye kérdéseket irkálj ki a gyakorin.

Évanéni

2021. szept. 4. 06:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Na mi lett aztán? Ráírtál? Összejött?
2022. jan. 1. 23:42
 26/27 anonim ***** válasza:

Fogadjátok el hogy a gyakori főleg hülyék vannak! A kérdező 24 éves. Kb. 24 éves taknyos voltam amikor először megnősültem.

Ismerkedési szándékkal sem 24 évesen sem Most nem írok rá egy Hölgyre. Ha annyi eszed lenne Kb. mint egy hangyának, akkor már rég beszéltél volna vele, elveszed a szatyrát amikor hazamegy a boltból, valamit segítesz neki, és közben állandóan beszélsz de nem hülyeségeket. Egyébként sincs értelme itt megkérdezni a javarészt 15 év átlagéletkorú gyerekeket.

Erről talán ha apádat megkérdezed, és ő nem olyan korlátolt mint te kaphatsz hasznos tanácsot.

2022. jan. 6. 14:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem se küldjèl kèpet semmi esetre sem. Hìvd el egy kàvèra, lehet hogy meg fog lepődni ès mèg örül is neki, bàr szerintem egy nőt zavar hogy esetleg ismerősei làtjàk hogy egy ilyen fiatal sràccal randizik. Ha eljön, nagyon összeszedett nyugodt hatàrozott legyél, mert szerintem onnan lesz a nehezebb dolgod hogy felkeltsd az èrdeklődèsèt ès akarjon mèg egy randit. Azèrt egy pròbàt megèr. Sok sikert!
2022. jan. 11. 05:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!