Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves férfi szerethet egy 24 éves lányt? Vagy csak szexre kellene neki?
Tetszik egy 40 éves férfi.. Én is tetszem neki. De nem merek semmi többet belekepzelni, mert nem igazán hiszem, hogy egy ennyivel fiatalabb lánytól akarna bármi komolyat egy 40 éves férfi.. Max lehet hancurozasra jó lennék neki. Inkább védem magam és az érzéseim, mintsem csalódjak és használjanak, mert szerető nem leszek.
Csak érdekelne, hogy létezhet e, hogy egyáltalán ekkora korkülömbseggel akarna e tőlem komolyat egy ennyivel idősebb férfi.
Véleményem szerint nem, bár ez csak a saját nézetem a szerelemről.
Lehet, hogy akarna veled kapcsolatot, és szeretne is a maga módján, de személy szerint nem hiszek benne hogy igazi szerelem létezhet ekkora korkulonbseggel. Ez kb olyan, mint ha te akarnál egy 16 évessel kezdeni. Egyszerűen túl nagy a szakadék, egy teljesen más generációhoz tartoztok, és teljesen más a dinamikája egy ilyen kapcsolatnak, mint egy normálisnak.
Arról meg nem is beszélve, hogy csak magaddal szúrnál ki. Hogy lehet hosszútávú kapcsolatot tervezni valakivel, aki már leélte az élete jelentős részét, míg te csak most kezded a felnőtt kort?
Az ilyen jobb ha csak futó kaland lesz.
Örülök, hogy jól gondolkozol, mert tényleg elég csekély az esély a holtomiglanra. Nekem is volt idősebb párom, de egy évet se bírtunk ki egymás mellett. Röviden: a haverjai előtt menő volt egy fiatal lány, de mások előtt már nem. Persze teljesen mások az értékrendek is ekkora korkülönbségnél.
Szüleim között 10 év volt, és persze ők is elváltak, de ez manapság nem újdonság.
Igen.
De ha mégsem, miért is lenne baj, ha néha rendesen kikefélne valaki? És az pont egy olyan FÉRFI, aki tetszik?
Ez a baj a mai lányokkal, okoskodnak, pedig nem kéne.
Szia, figyelj, én is 40 éves családos férfi vagyok és van a környzetemben két olyan huszon éves lány, akiknek látom h tetszem és nekem is szimpik. Szoktam is velük beszélgetni mert vannak közös témák, de a kor miatti különböző életszemlélet miatt ebből tartós dolgot, mint pl. szerelem, párkapcsolat,stb., nem tenném meg ha egyedülálló lennék.
Ettől függetlenül szivesen beszélgetek velük v vagyok a társaságukban, ennél többre nincs is szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!