Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy gyönyörű 24 éves lánynak adok egy nagyonszép karkötőt, az jó néven venné, attól függetlenül, hogy a lány napi 40. 000ft-ot keres?
Atyaég egyes. Szerinted csak prosti lehet egy nő, ha jól keres?
Hogy örül-e neki szerintem azon múlik kitől kapja.
Köszönöm szépen a 2.válaszolónak a védelmet.
Rendes tőle.
Ám az 1. Válaszolónak csak részben volt igaza.
1.valóban férfiakkal és nőkkel dolgozik
2.napi maximum 4 személyt fogad,bmert rövid a fogadási idelye
3.A lányra nem mondható 100%-ban, hogy prostituált, talán inkább örömlány
4.Nem dughatja meg senki
5.Erotikus masszőr a munkája 10.000/óra
6.Ha a 4 soknak számít, akkor mi a kevés?
7.Iskola mellett vállalta ezt a munkát, mert önfenntartó, szülei nem támogatják
8.Szerintem ez nagyon becsületre méltó, hogy nem szexpartnernek lépett fel, hanem Erotikus masszőrnek, 4hetes Erotikus masszőr tanfolyamot elvégezve.
Szexoartnerként sokkal többet is kereshetnek, de ő ezt választotta, mert van tartása.
Valahogy szeretnék kitünni a tömegből, és egyedibb lenni a többi férfitől.
Valahogy szeretném ha a barátnőm lenne, de az, hogy én elmegyek hozzá egy virággal, és egy ékszerrel, furán veszi ki magát, hogy szeretném ha a barátnőm lenne, de közben franciázzon is le.
Őszintén mondom, ha nem kerülne 2óra 20.000-be akkor csak találkoznék a lánnyal, de egy szimpla masszázssal le zárnám az erotikus masszázst.
Nem lenne francia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!