Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek 24 éves koráig nem jött össze semmi, akkor a későbbiekben mire számítson?
Figyelt kérdés
Nem akarok egyedül maradni. Neten szoktam próbálkozni, nem vagyok társasági típus így az elő ismerkedés kizárva. Bízom még abban hogy neten összeakadok egy olyan lánnyal akivel megfelelünk egymásnak. Félénkebb típus vagyok, amin persze próbálok változtatni.2020. szept. 26. 21:07
1/5 anonim válasza:
Semmire, és baromi unalmas, hogy napi 38X kiírod, nagyon gáz.
3/5 anonim válasza:
Neten be próbálkozz waze!! Élőben kell. Munkahely, suli, rendezvény, hobbi, bevásárlás, esküvő, a fasszm se tudja még mi van, ahova elmész. ÉLŐBEN! Értem? Tedd már ki a segged a fejedből. Hús-vér kapcsolat csak a valóságban alakulhat ki. Élj már könyörgöm, ne csak agyalj, tedd már ki a lábad neg a szíved, mutasd meg ki vagy!
4/5 anonim válasza:
Indukció.
Az állítás igaz 1..n-re Akkor valószínűleg igaz lesz n..x -re is
Vagyis nem lúgattad be a fügyköst 1..24 -között, akkor nem fogod 24..200 közott sem
5/5 anonim válasza:
Én 27 évesen ismertem meg az első barátnőmet, aki azóta feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!