Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves elvált, független nő visszaírna Messengeren egy 24 éves fiúnak?
Nem most volt a válás, van pár éve.
Bejelöltem a Facebookon, de soha nem beszéltünk.
Max látásból ismerjük egymást.
Úgy tudom mielőtt elvált, csalta a férjét.
De normális munkája van, nem pénzéhes.
Fontos:
Nekem nagyon bejönnek a MILF-ek és azt hiszem bele is zúgtam. Bár ezt nem tudom biztosra, de nagyon tetszik, és folyton rá gondolok.
Pénzem nincs, de alkatilag/arcra szerintem vagyok annyira jó, hogy bevállalható legyen legalább szexkapcs.
Férfias is vagyok, szőrös is egészséges mértékben, fitt vagyok, enyhén kisportolt.
Inkább az itt a kérdés, hogy nagyon gáz lenne ráírni Messengeren? Egyáltalán hogy kezdeményezzek egy ilyen beszélgetést? Mivel kellene indítsak? Nők, és hasonló helyzetben lévő pasik, mit csinálnátok? A korkülönbség miatt szerintetek meghökkenne? És ha nincsenek fotóim kint, csak 1 régi, akkor képküldéssel kéne indítani? Kávézni hívjam, vagy egyből térjek a lényegre?
Annyi bónusz infóm van, hogy a nő szingli, de tudom, hogy randizgatott már, de talán vége. Ha van is már valakije, ha nem próbálkozok, akkor soha nem tudom meg, vagy csak akkor mikor késő lesz és tele lesz szerelmes fotókkal a Facebookja...
Nem vagyok a legtapasztaltabb, 3 lánnyal voltam együtt. A pénisz méretem szerintem teljesen oké, 18 cm, szép formás. Én is jó példány vagyok, legalább pár alkalmira biztosan jó.
Vélemények? Megtegyem, ne tegyem? Hogy tegyem meg???
14!
1,5-ös értékeléssel én elgondolkodnék, hogy kinek a gépében van a hiba ;)
15.-re.
Ez az oldal az igazságot és az őszinteséget bűnteti! 0%, alacsony pontozás, mind annak a jele, hogy nálam az igazság.
16!
Nyilván ha több százan gondolják azt hogy hülyeséget írsz, de te biztos vagy benne hogy te gondolkodsz jól, akkor neked van igazad :D.
Gondolkodhatsz úgy, mindenki hülye csak te nem, de akkor nem kéne itt osztanod az észt, mert hoppon maradsz
Írj rá, de semmiképp ne küldözgess képeket. Kezdemémyezz beszélgetést.
Semmi vesztenivalód nincs.
Van, aki nagyon boldoggá tudna tenni egy kávé meghívással vagy fagyi vagy hasonló...De az illető nem ennyire fiatal. Már az is zavar, hogy 8 évvel fiatalabb, de te a gyerekem lehetnél.
Azért tegyél egy próbát.
Amúgy ha ismered őt, miért akarsz képet küldeni?:DDD
ui: Amúgy meg kezdetnek jó az is, ha reagálsz egy megosztására. Keress valamit a közelmúltból és kezdeményezz beszélgetést.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!