Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 42 éves elvált, független nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves elvált, független nő visszaírna Messengeren egy 24 éves fiúnak?

Figyelt kérdés

Nem most volt a válás, van pár éve.

Bejelöltem a Facebookon, de soha nem beszéltünk.

Max látásból ismerjük egymást.

Úgy tudom mielőtt elvált, csalta a férjét.

De normális munkája van, nem pénzéhes.

Fontos:

Nekem nagyon bejönnek a MILF-ek és azt hiszem bele is zúgtam. Bár ezt nem tudom biztosra, de nagyon tetszik, és folyton rá gondolok.

Pénzem nincs, de alkatilag/arcra szerintem vagyok annyira jó, hogy bevállalható legyen legalább szexkapcs.

Férfias is vagyok, szőrös is egészséges mértékben, fitt vagyok, enyhén kisportolt.

Inkább az itt a kérdés, hogy nagyon gáz lenne ráírni Messengeren? Egyáltalán hogy kezdeményezzek egy ilyen beszélgetést? Mivel kellene indítsak? Nők, és hasonló helyzetben lévő pasik, mit csinálnátok? A korkülönbség miatt szerintetek meghökkenne? És ha nincsenek fotóim kint, csak 1 régi, akkor képküldéssel kéne indítani? Kávézni hívjam, vagy egyből térjek a lényegre?

Annyi bónusz infóm van, hogy a nő szingli, de tudom, hogy randizgatott már, de talán vége. Ha van is már valakije, ha nem próbálkozok, akkor soha nem tudom meg, vagy csak akkor mikor késő lesz és tele lesz szerelmes fotókkal a Facebookja...

Nem vagyok a legtapasztaltabb, 3 lánnyal voltam együtt. A pénisz méretem szerintem teljesen oké, 18 cm, szép formás. Én is jó példány vagyok, legalább pár alkalmira biztosan jó.

Vélemények? Megtegyem, ne tegyem? Hogy tegyem meg???

2021. jún. 15. 12:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%
Én 40 éves vagyok, de tuti kiröhögném ha egy kisfiú írna rám. Egyébként én is mindig mosolygok mikor köszönök valakinek, tehát ez nem mérvadó.
2021. jún. 15. 15:53
 12/27 anonim ***** válasza:
62%
Én 44 vagyok, de 35 alatt szóba sem állok férfival. 35-40 között is csak kivételes esetben. De ettől még próbálkozz be, legföljebb elhajt a francba. Hacsak nem Stifler mamája, akkor szerencséd van.
2021. jún. 15. 15:55
 13/27 anonim ***** válasza:
11%
A sok negatív válaszoló bafatlan kóró, meg incel köcsög.
2021. jún. 15. 15:56
 14/27 anonim ***** válasza:

14!

1,5-ös értékeléssel én elgondolkodnék, hogy kinek a gépében van a hiba ;)

2021. jún. 15. 16:19
 15/27 anonim ***** válasza:
6%

15.-re.

Ez az oldal az igazságot és az őszinteséget bűnteti! 0%, alacsony pontozás, mind annak a jele, hogy nálam az igazság.

2021. jún. 15. 16:21
 16/27 anonim ***** válasza:
86%
Én szeretem a fiatalokat, de te elég nagy baleknak tünsz. 40N
2021. jún. 15. 16:24
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

16!

Nyilván ha több százan gondolják azt hogy hülyeséget írsz, de te biztos vagy benne hogy te gondolkodsz jól, akkor neked van igazad :D.

Gondolkodhatsz úgy, mindenki hülye csak te nem, de akkor nem kéne itt osztanod az észt, mert hoppon maradsz

2021. jún. 15. 16:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Írj rá, de semmiképp ne küldözgess képeket. Kezdemémyezz beszélgetést.

Semmi vesztenivalód nincs.

2021. jún. 15. 17:24
 19/27 anonim ***** válasza:

Van, aki nagyon boldoggá tudna tenni egy kávé meghívással vagy fagyi vagy hasonló...De az illető nem ennyire fiatal. Már az is zavar, hogy 8 évvel fiatalabb, de te a gyerekem lehetnél.

Azért tegyél egy próbát.

Amúgy ha ismered őt, miért akarsz képet küldeni?:DDD

2021. jún. 15. 18:33
 20/27 anonim ***** válasza:

ui: Amúgy meg kezdetnek jó az is, ha reagálsz egy megosztására. Keress valamit a közelmúltból és kezdeményezz beszélgetést.

Sok sikert!:)

2021. jún. 15. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!