Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom lerágott csont, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom lerágott csont, de bárki megtetszik FOGLALT?

Figyelt kérdés

Minden álszenteskedés nélkül : válasszak a “maradékból “ még ha nem is tetszenek igazán vagy próbálkozzak a foglaltnàl, végtére is ő rajta múlik mivel én szingli vagyok.

A várj az igazira nem megoldás, már próbálkoztam 😀

2021. jún. 7. 07:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Akkor ne várakozz hanem lépj a tettek mezejére!

Egy nő is ugyanúgy kezdeményezhet,ismerkedhet,úgyhogy abszolút nem értem mire is vársz… Ha akar úgyis lépni fog feléd,ha nem akkor nem,de legalább tudni fogod… Nem érdemes várni mert a mai világban csak az a biztos ami már megtörtént….

2021. jún. 7. 08:56
 22/24 anonim ***** válasza:
28%
Nőként nehéz, mert nagyon kevés vonzó férfi van. Sok jóra ne számíts. A férfiak szemében k.... leszel, csak szexre fognak használni, ha megpróbálsz belemászni a kapcsolatukba.
2021. jún. 7. 08:56
 23/24 anonim ***** válasza:

Vagy nem jössz be neki! Mert az a verzió is ott van! :)

Tudod hányszor estem pofára... meg se tudom számolni! Egyszer csak összejött. :D Van amit ki kell várni.... Én úgy álltam már hozzá. Majd jön ha akar. Persze akkor jött amikor nem kerestem igazán.

2021. jún. 10. 18:27
 24/24 A kérdező kommentje:
Persze ez mindig benne van a pakliban. Én meg amiatt szívtam meg számtalanszor, hogy becsületes próbáltam lenni... és sokszor így lemaradtam, olyanról akinél én is esélyes lettem volna. Lehet emiatt gondolkodom így.
2021. jún. 10. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!