Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom lerágott csont, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom lerágott csont, de bárki megtetszik FOGLALT?

Figyelt kérdés

Minden álszenteskedés nélkül : válasszak a “maradékból “ még ha nem is tetszenek igazán vagy próbálkozzak a foglaltnàl, végtére is ő rajta múlik mivel én szingli vagyok.

A várj az igazira nem megoldás, már próbálkoztam 😀

2021. jún. 7. 07:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

Nézd ha vársz és vársz,lehet hogy előbb utóbb be esik valaki a Te ajtódon is,de lehet hogy örökre egyedül maradsz..

A másik opció amit említettél is,ha foglalt de tetszik és vonzó számodra akkor szerintem ha bepróbálkozol nála sem jelent gondot,ugyanis azt úgyis meg tudod hogy hajlandó e miattad váltani,hogy veled legyen vagy kapsz egy nem választ… Erre mondják hogy “puding próbája az evés” … Sokan most azt gondolják hogy ez milyen,meg szégyentelen amit gondolok ebben a formában,de engem nem zavar… Úgyhogy ha nem akarsz egyedül lenni akkor lépj,mert a sült galamb nem repked a szádba…

2021. jún. 7. 08:15
 12/24 A kérdező kommentje:
10 Nem fogom itt kiakadni magam, konkrétumokkal de én is nyújtok annyit amennyit elvárok.
2021. jún. 7. 08:19
 13/24 anonim ***** válasza:
32%

Az első válaszomban csak helyettesítsd be a férfit a nő helyére és akkor alkalmazható.

Nyilván fontos az első benyomás, de nem mindegy. Próbálj beszélgetni ezekkel a férfiakkal, lehet, hogy nem tesze-tosza, csak rossz napja van, ezért a rossz első benyomás. Nem szabad szerintem a párkapcsolatban annyira felszínesnek lenni, hogy nem lépünk tovább azon, hogy hogyan néz ki. Értem, hogy egy masculin szexistennek örülnél a legjobban, aki teljesen rendben van belsőleg is és a tenyerén hordoz, de még a legeslegszebb, legeslegkedvesebb nőknek se jön össze feltétlenül.

Én azt szoktam mondani, hogy gondold végig, hogy mire van szükséged egy párkapcsolatban. Romantikára, szexre, figyelmességre, arra, hogy legyen akire támaszkodhatsz, szabadságra, vagy anyagi biztonságra vagy valakire, aki megfelel a standardnek és lehet mutogatni stb.. vagy mindenre is?

Gondold alaposan végig és úgy mérlegelj. Senki nem lesz tökéletes, senkiben nem lesz meg minden.

Ha fontosabb, hogy jól nézzen ki, akkor több esélyed van, ha te is nagyon dögös vagy (ezért vannak a különböző challengek is, mint pl. a glow up vagy 75HARD vagy become that girl stb). Ha a belső és a harmónikus kapcsolat, biztonság fontosabb, akkor adj esélyt olyan csávóknak, akik elsőre nem teljesen az eseteid.

Nekem is volt olyan srác, aki nem volt az esetem, végül adtam neki esélyt, és habár már vége, de vele volt a legjobb a szex és a tenyerén is hordozott, jó még ma is visszaemlékezni rá, mert egyáltalán nem rosszban váltunk el.

2021. jún. 7. 08:21
 14/24 A kérdező kommentje:
11. Az a baj egy időben elhittem ezt, de arra aztán várhatok, sokszor mikor hallottam xy elvàlt csak épp azt is hallottam ezzel együtt, hogy de már megvan a következő jelölt. Így az jutott valamire aki lépett, nem az aki csendben várakozott.
2021. jún. 7. 08:21
 15/24 A kérdező kommentje:
13 Nem szexistent keresek, és amit írtál már annak adtam esélyt írtam is. De bármennyire is fura, borzalmas volt és egyáltalán nem jó emlék hiába volt rendes és kedves egy szó rosszat nem mondhatnék most sem rá, de ha nincs meg a kémia mèg megcsókolni is gondot okozna.
2021. jún. 7. 08:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A kémia nemcsak a kinézet egyébként. Hanem szó szerint a másik feromonjai, érintései stb. Nem azt mondom, hogy állj le azzal, akitől undorodsz, de aki messziről semleges, még lehet közelről szuper. Csak lépj túl azon.

Ha egyik sem jön be, se a foglaltakkal kezdeni, se a várni valakire, se a leadni egy picit... akkor maradj egyedül picit és élvezd az életed. Békülj ki magaddal, szórakozz, próbálj ki új hobbit, légy kiegyensúlyozott és utána próbálkozz újból. Ha elkeseredetten akarsz jó pasit, azzal pont elijeszted magadtól az embereket, mert tudat alatt valami fura lesz veled kapcsolatban, amit ők se tudnak megmagyarázni, hogy mégis mi lenne fura.

2021. jún. 7. 08:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Na igen van az éremnek egy másik oldala is,jól látod vagyis átélted… Az a baj sokan nem mernek lépni vagy változtatni,mert félnek hogy mi lesz,de ha egyszer már kezd kialakulni valami akkor sejthetné hogy mellette fogsz állni és nem véletlen alakul ki valakiben ilyen gondolat…Csak azt nem értettem sosem ha valakiben elindul valami,és ott a másik fél aki várja,akkor mi az oka hogy meghátrál,vagy nem folytatja? Akkor is azt mondom hogy ne add fel,szerintem keresgélj nyugodtan,úgyis előbb utóbb partnerre fogsz találni vagy így vagy úgy… #11 voltam…
2021. jún. 7. 08:30
 18/24 anonim ***** válasza:
77%
Az egészen biztos h a hozzád hasonlókat két kanyaron kivül nem kell másra használni.
2021. jún. 7. 08:37
 19/24 A kérdező kommentje:

18 miért szerinted mi a helyes ? Évekig várni a semmire? Mert vagy szingli lesz vagy nem... volt hogy vártam aztán hopp igaz, hogy válik de már megvan a másik jelölt ( akivel azóta is együtt vannak)

Aki nem tesz csak várakozik csendben az megszívja......

2021. jún. 7. 08:44
 20/24 anonim ***** válasza:
20%

Próbálkozz!

A "várj az igazira" egy baromság, mert ha nincs szerencséd, akkor sok-sok évig csak vársz, lehet, eltelik a fiatalságod egyedül.

A "maradékkal" pont az a gond, amit meg is fogalmaztál: ha nem működik a kémia, nincs vonzalom, úgy kell győzködnöd magad, hogy megérintsd stb., abból a világon semmi jó nem lesz, csak egy pokoli frusztráló kínlódás, amikor ráadásul még amiatt is külön szarul érzed magad, mert "jaj, miért nem tudok értékelni egy ilyen normális fickót?!". Tehát zsákutca ez is, így nem nagyon marad más opció...

Mondjuk kérdés, hogy mit szeretnél és mi fér bele. Én pl. nem akarok feleség vagy barátnő lenni, nekem teljesen jó lenne az is, ha csak egy vagy több szex lenne belőle. Nem tudom, hogy neked ez rendben lenne-e vagy csak még rosszabbul éreznéd magad, összetörnél tőle.

2021. jún. 7. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!