Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bizonyos fiatal nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos fiatal nők miért csak a bulinak, piának, szexkapcsolatoknak élnek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 02:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Igen

Köztetek is van jó pár söpredék😂😂😂

2021. jún. 7. 10:43
 22/27 A kérdező kommentje:
Söpredékek mindenhol vannak, még azok közt is, akik olyanok, mint én. Bár én sem otthonülős, sem szűz nem vagyok.
2021. jún. 7. 10:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
franc se akar neked bizonygatni itt semmit:D aki szerint a szexualis elete hataroz meg egy embert, annak en aztan nem bizonygatok semmit.
2021. jún. 7. 11:08
 24/27 anonim ***** válasza:
Igaz! ✌️
2021. jún. 7. 11:16
 25/27 anonim ***** válasza:

17; Nem anyámék nyakára szültem, biztos párkapcsolatba, a párom saját lakásába. Azóta közös ház és dolgozok is.

De a te kultúrád sokat elmond rólad.

Még ha valaki az anyja nyakára is szül, az sem fial!

Fialni az állatok szoktak. Talán te annak tartod magad, de én nem.

2021. jún. 7. 11:20
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

“Nem fáj, de jogom van kritikát megfogalmazni, ha mar olyan életet élnek, amiről maguk is tudják, hogy provokatív.”

Természetesen jogod van hülyének lenni.

Provokatív🤣 De gondolom csak a nőket ítéljük el ezért, a pasik menők lesznek. A legtöbb embert teljesen hidegen hagy ki mit gondol róla, éli az életet úgy ahogy neki tetszik, nem úgy ahogy neked. Ha neked ez a stílus nem jön be, semmi baj, keress akkor másfajta lányt. A többieket meg hagy éljenek már kedvükre.

2021. jún. 7. 12:07
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
azert provokativ, mert teged szexualisan beinditanak ezek a nok, de mivel sosem kaphatsz meg egyet sem, ezert kenytelen vagy masztival meg itteni gyulolkodessel levezetni a feszkot?
2021. jún. 7. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!