Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos fiatal nők miért csak a bulinak, piának, szexkapcsolatoknak élnek?
Én 14 éves koromtól kb 26 éves koromig pontosan ilyen életét éltem.
Elképesztő mennyiségű fesztiválra, koncertre és buliba jártam.
Faltam a pasikat, sok egy éjszakás kalandom volt, persze volt komolyabb több éves is.
Imádtam az életem, a hajnalig tartó bulikat, rengeteg őrültséget csináltam. Én imádom és nem szégyellem, hogy ilyen volt a fiatal korom. Ha tehetném újra kezdeném és elölről átélném😁
Sosem szégyelltem senki előtt milyen vagyok, azt sem titkoltam soha hogy Faltam a férfiakat, mégsem vetet meg senki soha. Ez csak itt divat 😂 Sokan vagyunk így akik kiélvezték a fiatalság csak van aki nem beszél ezekről a dolgairól ilyen nyíltan mint én 😁
Ettől nem lettem kevesebb, kiéltem magam, kiszórakoztam magam, normális jól fizető munkám van és normális több éves párkapcsolatom 😁
30//N
10: Te vagy a kultúra megtestesítője.
‘Lefial’. Anyád is fialt téged?
19 évesen szültem az első páromnak, aki ma már a férjem:) Boldogok vagyunk és még így is eljutok szórakozni.
Idegenek sosem hiszik el, hogy anya vagyok, sőt, sokszor tininek néznek.
Bezzeg a régi bulizós osztálytársaim pár nélkül, lezüllött külsővel, sokan csak egy érettségivel tengetik a gyári munkát mert büdös volt nekik a tanulás a bulika helyett.
Én gyerek mellett végeztem el a fősulit. Egyáltalán nem kell általánosítani. Fiatal lányban is van ilyen is, olyan is és még az ilyenen és olyanon belül is rengeteg alternatíva.
26 nő.
Nem értem az összefüggést.
Szerinted a véleményem a nőkről annak függvényében változik, hogy mennyire teszik nekem szét a lábukat? Ha dugnak velem = imádom őket, ha nem akkor =kritizálom?
Hát, akkor te most nagyon el vagy tévedve, vagy saját magadnól indulsz ki.
Remek, ezt a való életben is fel mered így vállalni, mondjuk egy céges bulin, vagy csak itt, anonim módon?
A hozzászólásomban is leirtam, hogy sosem szégyelltem. 😊Nem vagyok prűd ember. Bármikor szóba került ki hány emberrel volt, vagy hogy kinek milyen volt a fiatalsága én mindig őszinte voltam.
Volt aki meglepődött mert nem gondolta volna rólam, volt aki nem tudta elfogadni, de a legtöbbjük nem ítélkezett és nem is igazán érdekelte őket.
Ezt csak itt ilyen nehéz elfogadni egyes embereknek 😀 a való életben soha nem tapasztaltam olyat, hogy engem bármilyen hátrány ért volna az életvitelem miatt. Attól még szerettek mert jó fej vagyok, normális, társasági ember, vicces
A magánéletemmel senki sem foglalkozott különösebben attól függetlenül, hogy mindenki tudott és tud is rólam mindent.
Sőt
Sokszor inkább úgy jöttek oda hozzám munkatarsak vagy ismerősök, hogy ha már úgyis ennyi tapasztalatom van férfiak terén stbstb adjak tanácsot, mit, hogy csináljanak blablabla
Vagy férfiak is rengetegszer kértek tanácsot mivel tudták mennyire nyitott vagyok, hogy mit hogyan csináljanak nőkkel kapcsolatban stb
Szóval abszolút nem szégyellek semmit.
És nyilván van hozzám hasonló barátnőm is, nem is 1, mivel nyilván nem egyedül jártam bulizni meg pasizni, és ők sem szégyellik. Nincs mit😊 az hogy más mit gondol rólunk akinek a véleménye meg abszolút nem számít az aztán tényleg mellékes😀
11es voltam
Ha ez valóban így van, akkor legalább te hiteles ember vagy, így nem is tudok béléd kötni.
12.
Anyámék dolgoztak, megteremtették az anyagi hátteret, megfontoltan vállaltak gyereket saját házba.
A mai szülési kultúra viszont fiatalon a csupasz p1csájukra, a szülők nyakára lefialni :) #majdleszvalahogy
miert faj neked, hogy mit szeretnek csinalni ‘bizonyos fiatal nok’?! mit csinaljon egy fiatal? ilyenkor lehet bulizni, szexelni, 35-40 evesen mar kicsit parti eletet elni. nem birom az ilyen besavanyodott luzereket, akik huzzak arra a szajukat, ha mas jol meri erzeni magat.
megnyugtatlak, ezek a bulizos, szexelos fiatal nok egy fokkal sem
ernek kevesebbet emberileg, mint te, otthonulos szuz.
Nem fáj, de jogom van kritikát megfogalmazni, ha mar olyan életet élnek, amiről maguk is tudják, hogy provokatív.
"ernek kevesebbet emberileg, mint te, otthonulos szuz"
Vannak köztük olyanok, aki az életmódja ellenére is értelmes emberek, ezt nem tagadok. Viszont egy reszük egyszerű söpredék, akiknél némely otthonülős szüzek többet érnek.
De bizonyítsd csak be az ellenkezőjét. Úgysem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!