Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek ne vessetek meg a kérdésért! 2,5 éve hullámzó párkapcsolatban élek. Múlt héten úgy alakult, hogy elmentem a barátnőimmel szórakozni, ott volt egy srác, akivel a kapcsolat előtt évekig húztuk egymást?
de a sosem szexig nem jutottunk el.
Szerette a nőket, viszont én nem vagyok valami könnyen magát adó lány, így nem történt meg amit szeretett volna. Utána nem sokkal lett a jelenlegi kapcsolatom...
A bulin ő is ott volt, kicsit be volt csípve, de nem volt berúgva, oda hívott magukhoz, és 1-2 órán keresztül dumáltunk velük. Kérdezősködött, milyen a kapcsolatunk, mi van velem mostanában. Állítása szerint megváltozott, nem rég elköltözött a szüleitől, szeretne egy komoly kapcsolatot, később családot. Utalt arra, hogy megpróbálta volna velem, de nem gerinctelen, hogy közénk álljon. Aztán úgy abba maradt ez a téma.. utána nem sokkal elköszöntünk és eljöttem haza.
És azóta jár a fejemben ez az egész. Tudom, hogy nem szép dolog, de míg beszélgettünk és ott volt előttem olyan érzés volt bennem, hogy hiányzik a csókja, az érintése... olyan jó lenne ha tudnék vele beszélni, de a páromat sem akarom megcsalni. Viszont úgy érzem, hogy találkoznom vagy beszélnem kell vele, de én semmiképp sem kezdeményeznék így elsőre.
Szerintetek mit tegyek?
Le kellene már zárni a "hullámzó" kapcsolatodat, elég bizarr, hogy 2,5 éve ebben éltek.
Miért nem zárod le? Nehéz, ráadásul a felelősség felvállalásával jár ami mindig ijesztő, de a dolog nem fog megoldódni, láthatóan az sem fog megtörténni, hogy a barátod hagyja abba és akkor övé a felelősség.
Egy „ellustálkodott kapcsolat”, vagy egy „ingatag lábakon álló ígéret”.
Egyik sem hangzik jól... Vagy maradjon A), vagy bizonyosodj meg B) állításáról, vagy keresd C)-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!