Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kérlek ne vessetek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek ne vessetek meg a kérdésért! 2,5 éve hullámzó párkapcsolatban élek. Múlt héten úgy alakult, hogy elmentem a barátnőimmel szórakozni, ott volt egy srác, akivel a kapcsolat előtt évekig húztuk egymást?

Figyelt kérdés

de a sosem szexig nem jutottunk el.

Szerette a nőket, viszont én nem vagyok valami könnyen magát adó lány, így nem történt meg amit szeretett volna. Utána nem sokkal lett a jelenlegi kapcsolatom...

A bulin ő is ott volt, kicsit be volt csípve, de nem volt berúgva, oda hívott magukhoz, és 1-2 órán keresztül dumáltunk velük. Kérdezősködött, milyen a kapcsolatunk, mi van velem mostanában. Állítása szerint megváltozott, nem rég elköltözött a szüleitől, szeretne egy komoly kapcsolatot, később családot. Utalt arra, hogy megpróbálta volna velem, de nem gerinctelen, hogy közénk álljon. Aztán úgy abba maradt ez a téma.. utána nem sokkal elköszöntünk és eljöttem haza.

És azóta jár a fejemben ez az egész. Tudom, hogy nem szép dolog, de míg beszélgettünk és ott volt előttem olyan érzés volt bennem, hogy hiányzik a csókja, az érintése... olyan jó lenne ha tudnék vele beszélni, de a páromat sem akarom megcsalni. Viszont úgy érzem, hogy találkoznom vagy beszélnem kell vele, de én semmiképp sem kezdeményeznék így elsőre.

Szerintetek mit tegyek?

2021. jún. 6. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Le kellene már zárni a "hullámzó" kapcsolatodat, elég bizarr, hogy 2,5 éve ebben éltek.

Miért nem zárod le? Nehéz, ráadásul a felelősség felvállalásával jár ami mindig ijesztő, de a dolog nem fog megoldódni, láthatóan az sem fog megtörténni, hogy a barátod hagyja abba és akkor övé a felelősség.

2021. jún. 6. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Kéz választásod van, vagy nagyon gyorsan elfelejted vagy szakítasz és összejössz vele 🤷‍♂️
2021. jún. 6. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy „ellustálkodott kapcsolat”, vagy egy „ingatag lábakon álló ígéret”.

Egyik sem hangzik jól... Vagy maradjon A), vagy bizonyosodj meg B) állításáról, vagy keresd C)-t!

2021. jún. 6. 20:06
 4/12 anonim ***** válasza:
11%
Tartsd meg a jelenlegi palimadarad, mellette legyen szeretőd és emellett még járj el bulikázni is. Win-win-win.
2021. jún. 6. 20:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehat van egy dogolodo kapcsolatod. Meg van egy regi szoknyapecer ismerosod, aki megvaltozott, pedig az emberek sosem valtoznak. Es azt kerdezed, hogy melyik a jobb valasztas? A kozonseg a harmadikra szavaz, akarmi is az.
2021. jún. 6. 20:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsonek beszelgess az uj palimadarral. De csak egy talalka. Utana tudnod kell, mit csinalj!
2021. jún. 6. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk beszelgetnek meg egy kicsit a masik sraccal, hogy nem csak megkurni akar e. Ennek a kapcsolatodnak mar ugyis mindegy. Mikor en abszolut nem rossz szandekbol rairtam egy ismerosom haverjara, hogy jonnek e bulizni, meg abszolut nem gondoltam volna, hogy 1 het utan szakitok miatta a pasimmal (mert gyakorlatilag 1 este alatt bele szerettem) akivel szinten “hullamzo” parkapcsolatunk volt.
2021. jún. 6. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan akar valamit, keresni fog. Találkozzatok egy ideig, majd abból fogod tudni, hogy nem csak d.ugni akar-e.
2021. jún. 6. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hinnék a srácnak. Aki ez a szereti a nőket típus, az később is fogja, és úgyis megunna, mert vágyni fog az újra.
2021. jún. 7. 11:45
 10/12 anonim válasza:
Kamuzott. Tipikus dugás duma. F
2021. jún. 7. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!