Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Hogy lehet ezt jól kezelni?
Kérlek ne ítéljetek el. Van párom. Nagyon szeretem. Nem az a fajta vagyok, aki szerint nem lehet a másik nemből haverunk, barátunk. Volt egy férfi, akivel nagyon ritkán beszéltem, nem is nagyon érdekel de mindig írkált. Elég ritkán írok neki vissza. Ma közölte hogy szeret velem beszélgetni és lehetnénk “szorosabb barátságban”
Nem szeretek bunkó lenni, tudom, hogy nem is kell. Tudja hogy van barátom..a barátomat addig nem zavarja amíg nem túl közeli, de ez a kijelentése kétségbe ejtett. Én nem igénylem hogy ő közeli barátom legyen..es a barátomnak se tetszene. Hogy mondjam el neki kíméletesen? Én nem szeretném, tehát szépen a tudtára akarom adni..gondolom mi lenne ebből. És a páromnak be kellene erről számolnom? Ha kioffolom, akkor csak feleslegesen idegesíteném a párom ha elmondom neki..mit gondoltok?
Vagy túl naiv vagy, vagy nagyon buta. Minek hagyod nyomulni, ha nem akarsz tőle semmit, elvégre van barátod? Szerinted minek írogat egy idegen férfi random nőkre?
Minek kíméletesen lerázni? Továbbra is akarod tartani vele a kapcsolatot? Minek?? Te írod, hogy eddig is ímmel-ámmal váladzolgattál.
A barátodnak mit akarsz erről mondani? Hogy hülye vagy, mert olyanokkal írkálsz, akik nyilvánvalóan csak szexelni akarnak? Féltékennyé akarod tenni?
Nekem kicsit fura, hogy te direktbe fiú barátokat keresel, de te tudod. Létezik férfi-nő barátság, de nem úgy, hogy neten írogattok egymásra. Jó, hogy nem tinderen állsz neki haverokat keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!