Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek? Hogy lehet ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Hogy lehet ezt jól kezelni?

Figyelt kérdés

Kérlek ne ítéljetek el. Van párom. Nagyon szeretem. Nem az a fajta vagyok, aki szerint nem lehet a másik nemből haverunk, barátunk. Volt egy férfi, akivel nagyon ritkán beszéltem, nem is nagyon érdekel de mindig írkált. Elég ritkán írok neki vissza. Ma közölte hogy szeret velem beszélgetni és lehetnénk “szorosabb barátságban”

Nem szeretek bunkó lenni, tudom, hogy nem is kell. Tudja hogy van barátom..a barátomat addig nem zavarja amíg nem túl közeli, de ez a kijelentése kétségbe ejtett. Én nem igénylem hogy ő közeli barátom legyen..es a barátomnak se tetszene. Hogy mondjam el neki kíméletesen? Én nem szeretném, tehát szépen a tudtára akarom adni..gondolom mi lenne ebből. És a páromnak be kellene erről számolnom? Ha kioffolom, akkor csak feleslegesen idegesíteném a párom ha elmondom neki..mit gondoltok?

2021. máj. 13. 00:10
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Le akar veled feküdni. Gondoltam szólok, mert neked nem esett le.
2021. máj. 13. 00:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Én ezt is megértem. Nem is akarok tőle semmit. Mindig ezt mondták nekem..csak meg akar fektetni ez is meg az is, de nem értettem miért kellene minden férfiról ezt feltételeznem?? Tényleg ilyen lehetetlen a férfi-nő barátság..? Vele speciel nem akarom, de volt hogy régebbi párkapcsolatomban nem lehetett férfi barátom, emiatt lehet hogy jó barátokat vesztettem el. De valószínűleg túl naiv vagyok.
2021. máj. 13. 00:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy túl naiv vagy, vagy nagyon buta. Minek hagyod nyomulni, ha nem akarsz tőle semmit, elvégre van barátod? Szerinted minek írogat egy idegen férfi random nőkre?

Minek kíméletesen lerázni? Továbbra is akarod tartani vele a kapcsolatot? Minek?? Te írod, hogy eddig is ímmel-ámmal váladzolgattál.

A barátodnak mit akarsz erről mondani? Hogy hülye vagy, mert olyanokkal írkálsz, akik nyilvánvalóan csak szexelni akarnak? Féltékennyé akarod tenni?

Nekem kicsit fura, hogy te direktbe fiú barátokat keresel, de te tudod. Létezik férfi-nő barátság, de nem úgy, hogy neten írogattok egymásra. Jó, hogy nem tinderen állsz neki haverokat keresni.

2021. máj. 13. 05:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy szerinted a barátságotok így is épp elég szoros. Ha nem érti, emlékeztesd párodra, hogy párod mellett nincs igényed férfi barátságra. Egyáltalán. Ha ezt se érti, egyértelműen közöld, hogy nem folytatid vele tovább a beszélgetést, és tiltsd le. Párodnak megemlítheted, én legalábbis mindig elmondom az ilyen eseteket, mert nem veszi a szívére. Max nevet, ja beégette magát az illető előttem. Ha normális volt a srác, max hümmög egyet, hogy csóri. Nincs nálunk ilyesmiből ügy.
2021. máj. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!