Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Hogyan lehet kezelni a "barátságot" az exbarátnővel?
Szerintem nagyon komolyan ülj le vele beszélgetni. Az én jelenlegi pasimnál is hasonló a helyzet. Állandóan a volt csaját nézegeti az fb-n, meg jó néhány buliba ott van ahol a csaj is. Én is nagyon sokszor megkérdeztem már, hogy ez mire jó neki.
Sajnos én meg is lettem csalva, szóval nagyon vigyázz! Ha nem tudtok őszintén beszélni, akkor az régen rossz.
A szöveg végé felé nekem az jött le, hogy vagyok egymáshoz valók...
Én is tartom a kapcsolatot az exemmel. Nincs azzal semmi gond, ha beszélő viszonyban marad az ember a volt párjával. Viszont ha találkozom vele, akkor nem tagadom le az aktuális barátnőm előtt. Inkább azonnal elmondom, nehogy valami rosszra gondoljon.
Köszönöm a válaszokat! Azért várok még többre :)
11.51-es, hogy érted, hogy a szöveg vége felé az jött le neked, hogy nem vagyunk egymáshoz valók? Hogy ő élvezi azt a fajta bulit, amit én nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!