Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nők! Van itt olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Van itt olyan, akit szintén megerőszakoltak? Vagy olyan férfiak, akiknek a barátnőjét?

Figyelt kérdés

Engem még 10 évesen.

Szerintetek ezt meg kellene osztanom a barátommal. Még nem feküdtünk le, de egyre komolyabb a dolog. Félek, ha elmondom, majd máshogyan néz rám. Jártam/járok pszicholóhushoz. De kicsit még mindig bennem van az, hogy habár nem én tehetek róla, annyira undorító, gusztustalan az egész. Sokszor magamat is kiábrándítónak, mocskosnak érzem. Lehet ezt csak az érti meg, aki ezen átesett. Másrészt azt sem akarom, hogy sajnáljon. Én csak egy normális kapcsolatot szeretnék.

Szerintem amúgy sejti, hogy van valami. Sminkelek, sportolok, imádok öltözködni, olyan vagyok mint bármelyik lány. Ezért lepődött meg, amikor elmondtam neki, hogy 22 évesen még nem volt barátom. Nem nézett le, meg semmi. Csak nagyon meglepődött.

Ti elmondanátok? És ha csak később mondanám el?

2021. jún. 6. 00:55
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Anno én is elmondtam a férjemnek de én is megbántam. Nem volt már ugyan olyan az egész...A magánéletbe jó tudja hogy néha miért vagyok hisztis dühős vagy miért féltem agyon a gyerekünket. De a nemi életünket tönkre vágta. Most 6 év után kezdünk talán helyre rázkódni... De ha újra kezdeném nem mondanám el.
2023. jan. 26. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!