Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van itt olyan, akit szintén megerőszakoltak? Vagy olyan férfiak, akiknek a barátnőjét?
Engem még 10 évesen.
Szerintetek ezt meg kellene osztanom a barátommal. Még nem feküdtünk le, de egyre komolyabb a dolog. Félek, ha elmondom, majd máshogyan néz rám. Jártam/járok pszicholóhushoz. De kicsit még mindig bennem van az, hogy habár nem én tehetek róla, annyira undorító, gusztustalan az egész. Sokszor magamat is kiábrándítónak, mocskosnak érzem. Lehet ezt csak az érti meg, aki ezen átesett. Másrészt azt sem akarom, hogy sajnáljon. Én csak egy normális kapcsolatot szeretnék.
Szerintem amúgy sejti, hogy van valami. Sminkelek, sportolok, imádok öltözködni, olyan vagyok mint bármelyik lány. Ezért lepődött meg, amikor elmondtam neki, hogy 22 évesen még nem volt barátom. Nem nézett le, meg semmi. Csak nagyon meglepődött.
Ti elmondanátok? És ha csak később mondanám el?
Én nem vagyok érintett, de nagyon átgondolnám, és nem mindegy, hogy mióta vagytok együtt. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a viszonyod a saját testeddel, és a szexualitásoddal, érdemes lenne a pszichológusod is megkérdezni, hogy jársz -e ezen a szinten.
Azt mindenképpen közölni kellene, hogy lassan akarsz haladni, semmiképpen nem kezdeném a behatolással. Először csak petting, egymás testének a felfedezése, hogy kitapasztalhasd, hogy el tudod -e engedni magad. Az végképp nem hiányzik, hogy életed első valódi szexuális élménye rossz legyen. És sajnos igen, előfordulhat, ha ezt előre megosztod vele, az olyan terhet rak rá, amit nem képes megugrani, de szerintem erre mi nem tudunk választ adni, hiszen te ismered.
Az egyik barátnőmmel történt ilyen. A férje tudja de pszichológussal nem beszélt soha és nem is akar. Nagyon meglátszik a személyiségén. Finoman szólva ő már mindig az a gyerek marad akit bántottak és nem védtek meg. Nem tudom az emberek mennyire elfogadóak ezzel kapcsolatban. Tenni éppen nem tudunk semmit ha rájön a hisztériás roham de egy indoknak, hogy vele ez történt elfogadható, megérthető.
Sajnálom, hogy ez történt veled, szerintem borzasztó elítélendő az az ember aki ilyesmire vetemedik. Te nem tehetsz semmiről de soha nem fogod tudni ezt teljesen levetkőzni. Szerintem ha komoly a dolog előbb utóbb el kéne mondani. Legalább értené miért nem voltál senkivel és talán h miért nem sürgeted a dolgot vele se.
Bár nem akartam elmondani neki azelőtt, hogy megtörtént volna közöttünk az első alkalom, de volt egy olyan helyzet, amikor számomra egyértelmű volt, hogy eljött az idő.
Bár nem igazán beszéltem korábban erről másnak, neki elég könnyen megnyíltam.
Nagyon rosszul sült el, már bánom. Kedves és megértő volt, sajnált.
Azóta fogalma sincs, hogyan közeledjen felém. Folyamatosan attól tart, hogy én nem is akarom, csak miatta közeledek/közelednék. Egyáltalán nem olyan, mint előtte. Fél, hogy én nem akarom. Előtte normálisan, tisztelettudóan nem bunkó módon, de éreztette, hogy tetszem neki, azt gondoltam, hogy hamarosan lefekszünk. Találkozunk azóta is sokat, de most nem közeledik felém. Látom, hogy ő is küzd ezzel. Több barátnője volt már, most mégis tanácstalan.
Szerintetek mitől lenne jobb?
Várható volt, de ezt hozta az élet.
Szexelj vele, ahogy terveztétek.
Idétlen lesz, és rettentő kínos, sőt lehet, hogy te sem úgy reagálsz majd, mint vártad.
Ha nem szaladnál el közben akkor csináljátok megint és megint.
Kösd a lelkére, hogy ne kérdezze meg jó-e, fáj-e, majd szólsz, ha igen.
Az a nehéz a helyzetben, hogy te azt várod tőle, hogy férfi legyen, ő meg úgy reagált, ahogy egy férfi tenné, csak te ettől pont nem érzed magad normális lánynak. Valahogy azt kell neki megmutatnod, hogy te egy átlagos lány akarsz most lenni és annak is akarod magad érezni.
Át kell venned a kezdeményezést, hogy aztán merje visszavenni.
Tedd a kezét a fenekedre, combodra, melledre, mondd el neki, hogy a jelenben mit érzel és mit szeretnél érezni és az legkevésbé sem a sajnálat.
Kicsit mint a foghúzás. Előtte fáj, közbe is, aztán is, de egyszer úgyis azt kell mondani, hogy gyerünk csináljuk, hogy majd egyszer jó legyen.
Itt is az a cél, hogy minél előbb eljuss a mostmár jó állapothoz.
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy nem sült el jól az, hogy megosztottad vele a titkodat.
Vedd figyelembe, hogy a férfiak többsége csak a direkt, egyértelmű kommunikációt érti, tehát pontosan meg kell mondanod neki, hogy mit akarsz.
Szerintem az, hogy tartózkodóbb lett veled szemben, azt jelenti, hogy nagyon szeret és tisztel, és mindenképpen el akarja kerülni, hogy bántson. Mondd meg neki, hogy azt szeretnéd, hogyha gyengéden továbbra is közeledne feléd, és kimutatná, hogy tetszel neki. Hogy abban reménykedsz, hogy a vele való kapcsolat szexuális téren is segít abban, hogy normális legyen a szerelmi életed.
Szerintem, ha van kedved és bátorságod, azt is lehet alkalmazni, amit a 18-as írt, hogy tedd a kezét a melledre, fenekedre, combodra, ahol neked jól esik, és mondjad neki, hogy ez jó és hogy akarod a kontaktust.
Sok sikert, és bátorságot!
Ne feledd el, hogy az a legfontosabb, hogy egyértelműen és direkt módon kommunikálj vele. A férfiak nagyon nagy többsége csak ezt érti meg. Így fog elmúlni az Ő bizonytalansága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!