Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ti mennyit lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mennyit lennétek hajlandóak várni arra a nőre akit szerettek?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül szexuális értelemben.

Hogyha jelenleg olyan helyzetben lennétek, hogy nem lehettek együtt, viszont egy éven belül már igen, ha minden jól alakul, ti képesek lennétek ennyit várni?

2021. jún. 4. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ennyire egyszerű. Ha előtte nem ismerem annyira, hogy tudjam, érdemes-e várni, akkor semennyit nem várok.

Amúgy, mennyi idősek vagytok? Mert a kor azért belejátszik. Nekem erre már nincs időm.

2021. jún. 5. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:
23%
1 évet simán ha szeretem mert lehet hogy egy életen át mellettem lesz!
2021. jún. 6. 22:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!