Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy idő után meg fog unni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idő után meg fog unni?

Figyelt kérdés

A lány akivel ismerkedem egy nyitott, izgő-mozgó. Én meg szeretek nyugiba lenni meg nehezen nyilok meg.

Valamiért nagyon vonzzuk egymást de félek attól hogy csalódás lesz a vége. Mert unatkozna mellettem.

Engem nem zavar ha nélkülem menne bulizni vagy a barátnővel programokra. De persze én is szerveznék vele, de olyat ahova csak ketten mennénk.

2021. jún. 4. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon unatkozni fog melletted, akkor max pár hónapig fog működni. Menj el vele bulizni, nem fogsz belehalni.
2021. jún. 4. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
a volt barátommal ugyanez volt, 2 évig voltunk együtt de félévente szakítottunk mert halálra untam magam
2021. jún. 4. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy exem, aki szintén ilyen volt. Felőle mehettem bárhova, de ő csak otthon játszott a számítógépen. Egy ideig működött, de utána már nagyon idegesített, hogy mindenhova egyedül kell mennem és semmi közös programot nem tudunk csinálni a kutyasétáltatáson kívül. Halálra untam magam mellette, mert folyton csak a számítógépes játékokról tudott beszélni.
2021. jún. 4. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

"Engem nem zavar ha nélkülem menne bulizni vagy a barátnővel programokra. De persze én is szerveznék vele, de olyat ahova csak ketten mennénk."

Igen, ez nem lesz hosszú életű. Mindenki közös élményere vágyik és olyan társat keres, akivel megoszthatja ezeket.

2021. jún. 4. 15:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!