Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy csak évek múltán jött össze a
párkapcsolat egy konkrét személlyel?
Figyelt kérdés
Tehát pl 12-esen megismerkedtél egy lánnyal, akibe szerelmes is lettél, de suli után szétváltak az úthaitok, és 5-6 évvel később úgy hozta a sors, hogy mindketten hazaköltöztetek/ugyanabba a helységbe költöztetek, és összejöttetek.
Mennyire "engedted el" a dolgot akkor, mikor rájöttél: szétválnak az útjaitok? Titkon bíztál abban, hogy talán újra összehoz a sors?
Sztorikra vagyok kíváncsi, úgyhogy nem kell feltétlen csak a fentebbi két kérdésre válaszolni, nyugodtan adjatok hozzá.
A családomban van egy hasonló történet, 18-19 évesen megvolt a szerelem, de aztán a távolság miatt különváltak útjaik. Mindkettejüknek családja lett, de mindketten elváltak. Évekkel ezután találtak egymásra, úgy 25 évvel az első szerelem után. Ez ugyan kicsit különbözik az általad felvázolttól, hiszen a 25 év alatt nyilván nem végig egymásra vártak, de egyébként nem véletlenül találkoztak, hanem a régi szerelem miatt kereste meg a férfi a nőt.
2021. jún. 3. 19:55
12/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de szőrnyen egyoldalúan közelíted meg a dolgokat... Értem én miről beszélsz, de ez nem egy olyan helyzet. Miért ne lehetne egy olyan, hogy x idő előtt nem voltak annyira érdekeltek egymás iránt, mert tudták, hogy nem megfelelő az időzítés, de évekkel később már jó volt. Nem lesz ez egyből "ha nincs ló" szituáció.
2021. jún. 3. 19:58
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi 11-es.
2021. jún. 3. 19:59
14/20 anonim válasza:
#12 Ne haragudj, de feltettél egy kérdést. Megválaszoltam.
2021. jún. 3. 20:10
15/20 A kérdező kommentje:
Nem a kérdést valaszoltad. Telespammelted a kérdésedet egy általad kreált helyzettel, ami nem azonos azzal, amit én írtam le.
2021. jún. 3. 20:13
16/20 A kérdező kommentje:
kérdésemet*
2021. jún. 3. 20:13
17/20 anonim válasza:
Volt. Amikor megismerkedtünk, neki párja volt. Pár év múlva találkoztunk ismét, akkor éppen egyedülálló volt, szeretett volna velem kezdeni, de nekem nem volt alkalmas. Aztán végül 7 évvel az első találkozásunk után jöttünk össze.
2021. jún. 3. 20:36
18/20 anonim válasza:
17 vagyok. Még hozzátenném, hogy én sosem tudtam elengedni a gondolatát, maximum rövidebb időszakokra. Jött más, lefoglalt, de időközönként eszembe jutott az a másik férfi. Mi nem voltunk szerelmesek egymásba, de hatalmas volt a vonzalom és a szimpátia, sosem hagyott nyugodni a gondolata. Utána megbeszéltük, ő ugyanígy élte meg ezeket az éveket. Amikor végre összejöttünk, az életem egyik legszebb időszaka volt.
2021. jún. 3. 20:41
19/20 anonim válasza:
Munkahelyemen a következő történt. Egy srác, és egy lány ugyan azon a szalagon dolgozott, csak külön műszakban. 2-3 évig így dolgoztak. Úgy alakult, hogy a lány átkerült a fiú műszakjába. Kb. 1 év közös műszakozás után összejöttek. Első szexnél becsúszott a gyerek. Lassan szülni fog a csaj.
2021. jún. 3. 20:54
20/20 anonim válasza:
Egyetem. Már gólyatáborban tetszett, két esti buliban is csókolóztunk. Megpróbáltam vele összejönni elsőben, nem adta ki.
Majd másodéven is, akkor se.
Eltelt pár év, akkor úgy kb. félévente volt pár üzenetváltás, meg ha véletlenül összefutottunk az egyetemen.
Majd mikor lediplomáztam, megint elhívtam. Csodálkozásomra, igent mondott.
Összejöttünk. 1 év volt, de rá kellett jönnöm, hogy idealizáltam a dolgot, nem volt olyan jó, mint képzeltem. De legalább pont került a sztori végére, 5 év után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!