Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy csak évek múltán jött össze a párkapcsolat egy konkrét személlyel?
Tehát pl 12-esen megismerkedtél egy lánnyal, akibe szerelmes is lettél, de suli után szétváltak az úthaitok, és 5-6 évvel később úgy hozta a sors, hogy mindketten hazaköltöztetek/ugyanabba a helységbe költöztetek, és összejöttetek.
Mennyire "engedted el" a dolgot akkor, mikor rájöttél: szétválnak az útjaitok? Titkon bíztál abban, hogy talán újra összehoz a sors?
Sztorikra vagyok kíváncsi, úgyhogy nem kell feltétlen csak a fentebbi két kérdésre válaszolni, nyugodtan adjatok hozzá.
he?😅
ez egy elméleti kérdés.
máskülönben lány vagyok és heteró.
#2 Ettől függetlenül elgondolkodtató az, ha valaki 18-19 évesen nem kezdeményez és később sem tesz semmilyen lépést a "szerelme" felé. Lehet nem is volt szerelmes és nem is tetszett neki a másik annyira? Vagy tetszett neki, csak annyira mégsem, hogy megmozdítsa érte a kisujját is?
Hidd el, ha valaki szeret, azt is leszarja, hogy férjnél vagy, gyereked van, náci vagy, cigány vagy...stb. Ismerősömmel úgy jött össze a férje, hogy más pasitól várt gyereket. Akkor szerinted?
Ha annyira kellesz, akkor tesznek feléd lépéseket.
Én olyanban gondolkodom, hogy kölcsönös a vonzalom, de éppen mindketten olyan életfázisban vagytok, hogy egyszerűen nem jön össze a kapcsolat (ide hoztam a példát, hogy évekre messze költöztök egymástól).
Semmi olyanról nincs szó, hogy ha “igazán kellenél, akkor ezt meg azt csinálná”...
Nézd, nem vagyok ilyen szituban, tehát fölöslegesen győzködsz arról, hogy egy képzeletbeli srácra várok, aki ilyen olyan külső tényezők miatt nem akar összejönni velem.
Plusz teljesen emberi és normális magatartásnak látom azt a két fél részéről, hogy miután kiderült egymás számára, hogy vonzódnak egymáshoz, netán szerelmesek, mégsem jönnek össze épeszű érvek miatt, mint hogy pl heteken belül költöznek el évekre, távol egymástól.
Aki képes egy szerelme (de nem párja) miatt megváltoztatni pl a kinézett egyetemi szakját, az inkább fura és meggondolatlan, semmint bizonyíték a hősies szerelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!