Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, hogyan alakulhatott így?

Figyelt kérdés

A barátommal összeköltözést tervezzük, ismerem már lassan egy éve. Azt hittem, hogy van egy képem arról, hogy milyen típusú nöket kedvel, mert a bevállalt kapcsolataiban, a múltjában a nök elég csinosak voltak.

Ehhez képest megtudtam, hogy hosszú éveken át viszonyt ápolt, ezt szexkapcsolatra értem, egy nála jóval idösebb növel, aki kb 16 évvel idösebb volt, és mindketten titokban tartották, mert a nö a barátom egyik rokonának a volt felesége.

A nö kinézetre ( láttam véletlen) egy elég öregecske néninek néz ki, aki se nem ad magára egyáltalán.

Korát illetöen 66 körüli.

Mégiscsak így átlátva a dolgokat, az az érzésem, hogy az összes mutatós barátnöje ellenére, ez a nö jelentette neki a stabil kapcsolatot. Nem tudom ha az elözö baratnöit csalta vele .

De a néni hamarabb kerult a képbe mint a többi csaj es azok mentek ugye, ahogy jöttek, a néni meg maradt, mert máig a facebookjan van és peldaul az utóbbi munkahelyét a barátomnak ö intézte, tehát gondolom ha más nem de barátság minimum megmaradt

Hogyan tudott kavarni azzal a növel? Ez a kerdes nem hagy békém.

Ezek szerint a szép nök csak díszlet volt a számára? Mert igazából azt a idös asszony neki a háttér?

Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

2021. jún. 1. 23:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Persze a baratom szerint nincs köztuk semmi. Értelme nincs a további témázásnak ezzel kapcsolatosan
2021. jún. 1. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Kérdezd meg őt.
2021. jún. 1. 23:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt hogy ö mit mond, tudom.

De mások véleményét akarom hallani, hogy egy kívülálló hogyan látja

2021. jún. 1. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2021. jún. 1. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Azt írod 16 évvel idősebb a "néni * a párodnál

Ha a nő állításod szerint 66 akkor a párod 50

Ez nem olyan nagy korkülönbség 🤷‍♀️ lehet olyat nyújtott neki a nő amit még más nem.

Nők miért jönnek össze 20 évvel idősebb pasival? Na ez kB ugyanolyan

Nem mindegy? Veled van és kész

Nekem sincs 2 Egyforma kinézetű és korú exem...

2021. jún. 1. 23:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb azon aggódnék.higy éveken át csalta a volt párjait. Nem egy egyenes ember ezej szerint.
2021. jún. 2. 00:26
 7/7 anonim ***** válasza:
5-össel értek egyet. Ha kb 16 év a korkülönbség, akkor a párod is lassan bácsi lesz. Évekkel ezelőtt még a 66 éves hölgy is lehetett mutatós, kívánatos és - szerencsére - két ember közötti vonzalom nemcsak a külsőn múlik. Mi zavar ebben? Hogy nem minden korábbi barátnője csak cicababa volt?
2021. jún. 3. 12:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!