Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés volt először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt először hallani a párodtól, hogy SZERETLEK? 😍

Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Exről is lehet írni?

Az elsőtől gáz és teljesen hiteltelen mert már akkor ezt nyomatta amikor még nem is beszéltünk, szinte csak látásból ismertük egymást... végül ki is derült hogy egy megszállott, alig tudtam vele szakítani, évekig zaklatott még.

A második is nagyon hamar mondta úgyhogy leginkább lelombozó volt. Vele kapcsolatban az derült ki hogy nem is én kellettem neki hanem csak egy barátnő aki vevő rá. Mindegy ki.

Volt még valaki ezek előtt aki telefonban vallotta be, de én csak barátként tekintettem rá úgyhogy baromi kínos volt.

Jelenleg nincs párom.

2021. jún. 15. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a körülmények miatt baromi furcsa, meglepő, kicsit sokkoló, de közben mégis szívet melengető és nagyon jó érzés volt.:) Mivel a 2. randinkon történt a dolog, alig 1 hónap ismerettség után vallott szerelmet a már férjem:) Én is ugyanazt éreztem, de nem mertem elsőnek mondani, féltem hogy elijesztem😂, hát kiderült hogy bátrabb mint én:). 35/N
2021. jún. 15. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Na ezt se fogom megtudni soha, hogy milyen érzés lehet.
2021. jún. 15. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó érzés volt... és egyben nagyon fura is, első egyértelmű, második pedig mert szex után kellett mondania....

nemhogy egy romantikus vacsora közben történt volna.

2021. jún. 16. 02:01
 15/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Semmihez nem fogható érzés volt. :)))
2021. jún. 16. 09:05
 16/16 anonim ***** válasza:
72%

Nem voltam boldog tőle.

Valahogy a pasik engem mindig sietnek arról felvilágosítani, hogy nem éreznek irántam semmit, arról meg mindig elfelejtenek értesíteni, ha már igen és akkor jön a vallomás, amikor már csomagolok.

Egy valaki volt olyan, aki nem tartott nekem kiselőadást arról, hogy a szerelem hülyeség és elég hamar be is vallotta, hogy szeret, de sajnos nem tudtam viszonozni az érzéseit.

Én se fogom megtudni soha, milyen a kölcsönös szerelem, ebben egyre biztosabb vagyok.

2021. jún. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!