Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés volt először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt először hallani a párodtól, hogy SZERETLEK? 😍

Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 22:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Szívrohamot kaptam a boldogságtól! Életem legszebb pillanata volt. :)
2021. máj. 31. 22:17
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Bocsánat: legboldogabb!

A második hely pedig, amikor először megcsókolt! Majd elolvadtam mint valami kamasz, pedig már felnőtt nő vagyok.

2021. máj. 31. 22:18
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Mi barátokként sokszor mondtuk egymásnak, az volt inkább a nagy pillanat amikor megfogtuk egymás kezét a szokásos sorozatnézés közben. Na ott elolvadtam én is, pedig addigra barátság extrák kapcsolatban többet is láttam belőle 22L
2021. máj. 31. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A legcsodálatosabb!
2021. máj. 31. 22:33
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon jó. Főleg, hogy ezt magyarul mondta. Ő nem magyar, gyakorolta előtte. Amikor megkérte a kezem, azt is magyarul tette.
2021. máj. 31. 23:07
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is ez volt a legszebb pillanat mert ő elég zárkózott, nehezen nyílik meg, es az érzelmek is lassabban jöttek mint nálam. De azóta már sűrűn mondjuk egymásnak és mindig boldogsággal tölt el, mert látom a szemeiben is.
2021. máj. 31. 23:43
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Simán nem hittem el. Betudtam a jelentését annak hogy kedvel es hülyíteni akar
2021. jún. 1. 01:52
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Kínos, mivel én a kanyarban sem éreztem hasonlót
2021. jún. 1. 16:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal korábban éreztem már ezt, de nem mertem kimondani. Már az első csóknál elolvadtam, nagyon boldog és izgatott voltam. Amikor először kimondta, hogy szeret, nagyon romantikus pillanat volt. Talán életem legboldogabb élménye

N

2021. jún. 15. 11:07
 10/16 anonim ***** válasza:
25%

Semmilyen. Olyan... Oké dolog.

N

2021. jún. 15. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!