Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vállaljak egy ilyen palit?:)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállaljak egy ilyen palit?:)

Figyelt kérdés

A munkahelyen ismertem meg az étkezőben, abból az apropóból, hogy kajálás közben néztem, hogy elővesz tálcát,tányért, evőeszközt, majd előkészíti a kaját, hozzá zöldségek meg minden, aztán utána szépen elmosogat. Eleve nem láttam még palit mosogatni:D

Míg mindenki más péksüteményeket vesz vagy szendvicseket eszik.

Eleinte megmosolyogtuk, de közben szerintem mindenkiben ott volt, hogy azért szívesen megennék azt a fini kaját amit ő:)

Plusz nagyon jó pali minden csaj nézi, de vicces hogy neki ez nem esett le sose.

Nagyon furi hapsi:)

A másik fura, hogy miután összejöttünk és elmentem hozzá, gyönyörű nagy lakása van bp egyik legszebb környékén.

És amikor kérdeztem, hogy miért dolgozik velünk ha ilyen életszínvonala van azt válaszolta, hogy a vírus miatt bezárta a boltjait egyenlőre és otthon fetrengve bereccsen. Ezért inkább eljött melózni amíg tart ez a bohóckodás, mert az szórakoztatóbb.

A másik érdekesség, hogy egyedül nevel egy 6 éves nagyon cuki kislányt. Imádják egymást. És nem féltékeny meg dúrci semmi ilyen, hanem egyből barinők lettünk.

Hétvégén mindig megyünk valamerre libegőzni, vagy tűzrakás szalonnasütés, bringázás. Annyira jó vele/velük, hogy nem hiszem el, hogy van ilyen. Soha nem éreztem még ilyen nyugalmat és békét mint velük. Annyi hogy mikor együtt vagyunk akkor vissza kell fognom magam hangilag érthető okból, de ez sem érdekel.

Korkülönbség ami jelentős. Ő 41 éves én pedig 25.

2021. máj. 30. 21:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Ez is egy szaporító :)
2021. jún. 6. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!