Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállaljam be, vagy nem?
Napközben a munkában gondtalan vagyok és sminkelt , kedélyes .
Igy figyelt fel rám egy pasi . Nagyon humoros csaj vagyok stb
Senki nem tudja , hogy a valóságban gondokkal kuszködöm, adósságaim vannak , és próbálom túlélni az egészet , egy házeladásra várok , ami rendezné a gondjaim , de csúszik az idöpont folyton , vevök miatt stb , es mert az exszel közös .
Emiatt gyalog járok , és folytonos várakozásban élek , hogy majd egyszer jobb lesz .
Ha közel engedem magamhoz a pasit , ( már nem kollégám , váltott munkahelyet ) kiderülne , hogy milyen szinház az egész gondtalan életem és nem tudom mit lépne . Úgy érzem levetném az emberi méltóságom, amit valahogy felépitettem.
Ha panaszkodnék neki , azt hihetné , hogy töle várom a megoldást . Mit lehet tenni ? Arra gondoltam , megvárom az anyagi helyzetem rendezödését , de igy telt el 7 évem
Szerintem ismerkedj, ne panaszkodj neki de ne is hazudj, nem fogtok rogton az anyagiakrol beszelgetni, gondolom. HA szoba kerul, tenykent kozlod a dolgokat, ne panaszkodj, aztan meglatod. Ne eld bele magad, de ha eddig 7 ev alatt nem rendezodtek a gondjaid, akkor lehet az elkovetkezendo evekben sem fognak es nem fog annyit egy ismeretlen, kozeledest elutasito nore varni az adott ferfi.
Lehet hogy zavarni fogja, lehet hogy nem. Amugy pedig a szemelyisegbe szeretunk bele, nem az illeto anyagi helyzetebe. Lehet, ha megismer, meg pluszban tisztelni fog erte, hogy a nehez anyagi helyzeted ellenere tudsz gondtalan lenni, megorzod a humorod es vannak celjaid.
Szerintem tulparazod, csak ismerkedj, legy onmagad.
Ne haragudj, de te beteg vagy. Orvosi segítségre szorulsz, komoly mentális gondjaid lehetnek.
Egy felnőtt ember nem jön ide minden szir-szarral, te meg már hónapok óta ezt csinálod. Nincsenek barátaid? Társas, emberi kapcsolataid?
Ugye, ez is te vagy? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Napi 3-4 kérdést simán lehet találni tőled. A stílusod elég árulkodó.
Persze hogy ő 3-as
Már az irásról felismerni
#5 De nagyon rafkósan csinálja, mert a fő kérdést mindig úgy írja ki, hogy jó helyen vannak a vesszők, meg a mondatvégi írásjelek. Mindig bedőlök ennek, de mikor megnyitom a kérdést, akkor már ez az ismerős, pocsék íráskép fogad, tudom, hogy ő.
Kérdező, ne talabilézz, felnőtt vagy, döntsd el, hogy le akarsz-e vele feküdni, vagy sem. Mert a pasi csak ennyit akar tőled nem többet, hiszen van élettársa. Csak te képzelsz bele többet (romantikus szálat).
Tudom 6-os😊
Én is mindig belenyitok
Tök zavaros az egész,nem tiszta a nő vagy férfi vagy mi😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!