Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vállaljam be, vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállaljam be, vagy nem?

Figyelt kérdés

Napközben a munkában gondtalan vagyok és sminkelt , kedélyes .

Igy figyelt fel rám egy pasi . Nagyon humoros csaj vagyok stb

Senki nem tudja , hogy a valóságban gondokkal kuszködöm, adósságaim vannak , és próbálom túlélni az egészet , egy házeladásra várok , ami rendezné a gondjaim , de csúszik az idöpont folyton , vevök miatt stb , es mert az exszel közös .

Emiatt gyalog járok , és folytonos várakozásban élek , hogy majd egyszer jobb lesz .

Ha közel engedem magamhoz a pasit , ( már nem kollégám , váltott munkahelyet ) kiderülne , hogy milyen szinház az egész gondtalan életem és nem tudom mit lépne . Úgy érzem levetném az emberi méltóságom, amit valahogy felépitettem.

Ha panaszkodnék neki , azt hihetné , hogy töle várom a megoldást . Mit lehet tenni ? Arra gondoltam , megvárom az anyagi helyzetem rendezödését , de igy telt el 7 évem

2020. febr. 7. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ismerkedj, ne panaszkodj neki de ne is hazudj, nem fogtok rogton az anyagiakrol beszelgetni, gondolom. HA szoba kerul, tenykent kozlod a dolgokat, ne panaszkodj, aztan meglatod. Ne eld bele magad, de ha eddig 7 ev alatt nem rendezodtek a gondjaid, akkor lehet az elkovetkezendo evekben sem fognak es nem fog annyit egy ismeretlen, kozeledest elutasito nore varni az adott ferfi.

Lehet hogy zavarni fogja, lehet hogy nem. Amugy pedig a szemelyisegbe szeretunk bele, nem az illeto anyagi helyzetebe. Lehet, ha megismer, meg pluszban tisztelni fog erte, hogy a nehez anyagi helyzeted ellenere tudsz gondtalan lenni, megorzod a humorod es vannak celjaid.

Szerintem tulparazod, csak ismerkedj, legy onmagad.

2020. febr. 7. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Valld be.
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj, de te beteg vagy. Orvosi segítségre szorulsz, komoly mentális gondjaid lehetnek.

Egy felnőtt ember nem jön ide minden szir-szarral, te meg már hónapok óta ezt csinálod. Nincsenek barátaid? Társas, emberi kapcsolataid?

Ugye, ez is te vagy? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Napi 3-4 kérdést simán lehet találni tőled. A stílusod elég árulkodó.

4/8 anonim ***** válasza:
68%
Vágj bele aztán lesz ami lesz, nem kell a nyakába zúdítani mindent egyből, csak szépen okosan.
2020. febr. 7. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Persze hogy ő 3-as

Már az irásról felismerni

2020. febr. 7. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#5 De nagyon rafkósan csinálja, mert a fő kérdést mindig úgy írja ki, hogy jó helyen vannak a vesszők, meg a mondatvégi írásjelek. Mindig bedőlök ennek, de mikor megnyitom a kérdést, akkor már ez az ismerős, pocsék íráskép fogad, tudom, hogy ő.

Kérdező, ne talabilézz, felnőtt vagy, döntsd el, hogy le akarsz-e vele feküdni, vagy sem. Mert a pasi csak ennyit akar tőled nem többet, hiszen van élettársa. Csak te képzelsz bele többet (romantikus szálat).

2020. febr. 7. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked, ha nem kamus troll lennél, inkább egy jó pszichológust kéne bevállalnod.
2020. febr. 7. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudom 6-os😊

Én is mindig belenyitok

Tök zavaros az egész,nem tiszta a nő vagy férfi vagy mi😀

2020. febr. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!