Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vállaljak egy ilyen palit?:)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállaljak egy ilyen palit?:)

Figyelt kérdés

A munkahelyen ismertem meg az étkezőben, abból az apropóból, hogy kajálás közben néztem, hogy elővesz tálcát,tányért, evőeszközt, majd előkészíti a kaját, hozzá zöldségek meg minden, aztán utána szépen elmosogat. Eleve nem láttam még palit mosogatni:D

Míg mindenki más péksüteményeket vesz vagy szendvicseket eszik.

Eleinte megmosolyogtuk, de közben szerintem mindenkiben ott volt, hogy azért szívesen megennék azt a fini kaját amit ő:)

Plusz nagyon jó pali minden csaj nézi, de vicces hogy neki ez nem esett le sose.

Nagyon furi hapsi:)

A másik fura, hogy miután összejöttünk és elmentem hozzá, gyönyörű nagy lakása van bp egyik legszebb környékén.

És amikor kérdeztem, hogy miért dolgozik velünk ha ilyen életszínvonala van azt válaszolta, hogy a vírus miatt bezárta a boltjait egyenlőre és otthon fetrengve bereccsen. Ezért inkább eljött melózni amíg tart ez a bohóckodás, mert az szórakoztatóbb.

A másik érdekesség, hogy egyedül nevel egy 6 éves nagyon cuki kislányt. Imádják egymást. És nem féltékeny meg dúrci semmi ilyen, hanem egyből barinők lettünk.

Hétvégén mindig megyünk valamerre libegőzni, vagy tűzrakás szalonnasütés, bringázás. Annyira jó vele/velük, hogy nem hiszem el, hogy van ilyen. Soha nem éreztem még ilyen nyugalmat és békét mint velük. Annyi hogy mikor együtt vagyunk akkor vissza kell fognom magam hangilag érthető okból, de ez sem érdekel.

Korkülönbség ami jelentős. Ő 41 éves én pedig 25.

2021. máj. 30. 21:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz rá nyiltan a szándékaira. Komolyan gondolja e, akar e gyereket mèg stb.

Ennek függvényében dönts.

Ne vesztegess éveket feleslegesen

Ha együtt maradtok mielőbb házassàg és gyerek.

2021. máj. 30. 22:29
 12/31 A kérdező kommentje:

Na ez azert beteg kicsit 11:)

Azonnal hazasság meg gyerek:D

Nem aranyásó vok hanem tényleg szeretem őket.

Csak a tények fényeben én anyagilag sehol nem vok ennek a boldogságsanak az elősegítéseben, plusz a csaladom jajong a korkülönbség és az apasága miatt.

A szándékaira meg igazaból nem kell rákerdeznem.

Majd 10 millájába került hogy hozzá kerüljön a kislánya ügyvédekben.

Mindennél fontosabb neki a család.

Ha vmit akk ezt meglehetősen egyértelművé tette nem 1x.

2021. máj. 30. 23:01
 13/31 anonim ***** válasza:
14%

12

Ki beszélt itt anyagiakról?

Ezek szerint ez neked fontos.

Tényleg egy gold digger vagy.

2021. máj. 30. 23:15
 14/31 anonim ***** válasza:
43%

Hát amíg azt nem írtad, hogy 10 millába került neki a gyerek, addig azt gondoltam, hogy én is adnék esélyt egy ilyen szerelemnek.

De ez a pasi mindent megvesz a pénzén. Nem mernék egy ilyennek szülni.

Miért nem közös gyerekfelügyeletben gondolkoznak?

Úgy akarsz majd neki szülni, hogy soha nem válhatsz el, akkor se, ha majd megüt vagy féltékenységi jeleneteket rendez és nem enged el dolgozni, anyagilag teljesen függővé tesz, stb....de nem válhatsz el, mert a gyereket simán elveszi tőle az ügyvédeivel meg a pénzével és még közös gyerekfelügyeletre se lesz esélyed?

Na ez az ami nagyon gáz.

2021. máj. 31. 02:01
 15/31 anonim ***** válasza:
46%
Igen, ez a 10 milliós gyerek tényleg red flag.
2021. máj. 31. 02:02
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

De most mi a kérdés? Már rég "bevállaltad a palit"!

Szerintem te egy jó külsejű, de meglehetősen butácska nő lehetsz, akit úgy manipulálnak, ahogy akarnak.

2021. máj. 31. 08:56
 17/31 anonim ***** válasza:
76%

Jól érzed magad vele? Szeretitek egymást? Mi jut eszedbe amikor arra gondolsz, együtt élsz vele? Ha csupa jó, akkor mi a kérdés?

A korkülönbség egyáltalán nem gáz, az én pasim idősebb. És megértelek, velem korú pasik mellett sosem éreztem magam Nőnek.

Ha úgy érzed megkapsz tőle mindent, amit egy férfitől kívánsz (beleértve, hogy biztonságban érzed magad vele, de nem börtönben), akkor hajrá!

2021. máj. 31. 08:58
 18/31 anonim ***** válasza:
75%

Hàt téged sem az eszed miatt szeret.

Feleségül biztos nem fog venni. Én se égetném magam egy ilyen buta nővel.

Szerintem a kérdés magától meg fog oldódni, megun és lapátra tesz.

2021. máj. 31. 10:09
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból, de a kifejtésben nagyon látszik, hogy te még éppen hogy felnőtt vagy. Nagyon rózsaszínben látod ezt az embert, ő meg nagyon tudja, hogy mit hogy csináljon. Ha vele akarsz lenni, legyél, de jövőt ennyire az elején nem terveznék vele.
2021. máj. 31. 12:21
 20/31 anonim ***** válasza:
80%

Furcsa... te nem láttál még olyat, aki mosogatna, nekem meg minden férfi ismerősöm tud főzni, velem együtt... :D

Nem jósolok neked szép jövőt...

2021. máj. 31. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!