Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kg volt a legkövérebb párotok? Nagy súlyú pasik bejönnek ?
Figyelt kérdés
Kezdem én. Nekem 137 kg volt a rekord 😁 180 magas2021. máj. 30. 14:54
1/10 anonim válasza:
alapvetoen nem jonnek be a koverebbek, sot, de ugy alakult, h volt mar nagyobb darab pasim. nem tudom, pontosan hany kilo lehetett, de szerintem 95-100 tuti volt, mondjuk magas is melle. de nala nagyobb mar nem keme.
2/10 anonim válasza:
120 kg körül volt az egyetlen nagydarab pasi az életemben akihez közöm volt
3/10 anonim válasza:
90 kg, de 195 cm volt mellé. A csúnya dagadt férfiak nem jönnek be.
4/10 anonim válasza:
Nem érdekelnek a kövér pasik, annál kevésbé csak a vékonyak. Kb. 100-110kg volt a legtöbb.
Miért érzem, hogy nem vagy nő?
5/10 anonim válasza:
Nem tudok válaszolni neked a "nagy súlyú pasik bejönnek" kérdésre, de eddig az összes barátnőm oda volt az izmos, szálkás testért. Amiben mind ugyanúgy nyilatkoztak: Elfogadnák, ha mondjuk izmos + pocakos lennék, de izom nélküli, pókhasú férfiakat nem tudnák elfogadni. Mondjuk sportolóként mindig olyan nőkkel voltam, akiknek fontos a mozgás, más mást tapasztalhat.
6/10 anonim válasza:
Nem tetszenek a kövér pasik, egy kivétel volt, rajta kb. 10 kg túlsúly volt, 185 cm 95 kg volt. Vele kezdetben azért voltam, mert arcra nagyon jóképű volt és akkora farka volt, amilyen egy magyar pasinak sem, szóval ki kellett élvezni a dolgot🤣Aztán jártunk is egy ideig, de végül nem működött.
7/10 anonim válasza:
A férjem 183 cm, 85 volt amikor összejöttünk, most 105, de nem fogom emiatt elhagyni :)
8/10 anonim válasza:
192/110 volt az exem amikor meghízott. Egyébként 192/100 körül mozog általában. Én imádtam. De 110 kilósan már tényleg elég duci volt.. :D szóval annál nagyobb darab nem kellene.
10/10 anonim válasza:
120 kg, de 200 cm. Úgyhogy nála 110-nel nem látszott kövérnek, izmos volt, de nem az a felfújt, muizom, hanem rendes. 130 kg-nal már látszott, hogy szereti a hasát, nem állt olyan jól neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!