Mekkora súlyú lehet a legkövérebb nő,akit láttatok,ismertek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok Magyarországon is vannak-e akkora nők /vagy majdnem akkora/,mint az Élet 250 kg felett c. dokumentumfilmben.Nem tudom mekkora lehet a legkövérebb magyar nő?2021. ápr. 21. 13:40
1/9 anonim válasza:
A legkövérebb nő akivel életemben találkoztam, 150-160 kiló körül "mozgott".
De ő beteg volt, kórházban kezeltük.
2/9 anonim válasza:
Nekem van egy ismerős van vagy 140Kg de biztos h betegség miatt ilyen sajnos..Múltkor beült a tiszta kocsiba és miután kiszállt egy barna csík volt az ülésen. Még jó hogy levolt takarva az ülés ronggyal. Azóta soha többet nem ültetek be senkit megfogadtam
3/9 Metionin válasza:
Anyám régi barátnője több mint 160 kiló volt. Már idősebb és csináltak neki gyomorszűkítő műtétet amivel fogyott, leoperáltak róla egy csomó bőrt de még így is 100 körül mozog.
6/9 A kérdező kommentje:
Nálunk nincsenek 200 kg feletti nők?
2021. ápr. 21. 15:25
7/9 Metionin válasza:
Szerintem ők nem bírnak annyit mászkálni.
8/9 A kérdező kommentje:
Biztos így van,meg kevesen is lehetnek,ezért látni ritkán ekkora hölgyet.
2021. ápr. 21. 15:33
9/9 anonim válasza:
140 kg volt, és 164 magas. Amúgy 43 éves volt, amikor megismertem (kolleganőm volt), és állandóan fájt a dereka. (Sokat evett amúgy.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!