Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy hazánk a 4. legkövérebb ország a világon?
Ez nyilván befolyással van mind a párkapcsolatra, mind pedig az egészségre is.
Tudom, a szépség mindenkinél más. Azonban eléggé szomorú ez az eredmény hazánkra nézve, hisz már évek óta ez a tendencia áll fent.
Ne is mond én neki álltam már ugy 3hete fogyozni 173cm magas vagyok 93kg most mar 89kg de lassan megy
33f
Inkább az idősebb korosztály van elhízva, nekik meg már párkapcsolat szempontjából tökmindegy, mert megvan a férj/feleség és a néhány gyerek.
Gyerekként amúgy én is kövér voltam, most meg 30 körül már inkább híznom kéne egy pár kilót, mert a kamaszkorom alatt drasztikusan lefogytam.
Tévedsz. Nemcsak az idősebb generáció van elhízva. Leginkább a fiatalok azok, akik túlsúlyosak most már és egyre fiatalabb korban.
Miért van szerinted annyi cukorbeteg és elhízott fiatal?
Szerintem ez egy gyönyörű jel arra, hogy ideje lenne leszállni a mivagyunkafszagyerekek vonatról és pl. a dagi amcsik szidása helyett, egy kicsit a saját házunk táján sepregetni.
A dologhoz hozzátenném, hogy sajnos a tényleg minőségi kaják drágák, viszont rengeteg ember egyszerűen lusta. Kondizni egy baráti társasággal álltam neki és a végére a többiek lekoptak, mert inkább ültek a számítógép előtt vagy filmeztek. Aztán ment a panaszkodás, hogy ők dagik.
Egyetértek a 7-es kommenttel.
Romániában hasonló tendencia mutatkozott meg az EU-s csatlakozása környékén: addig ettek az emberek azt, amit, majd utána bejött minden földi jó, és aki tudott, vette ezen dolgokat és szép lassan eredményesen elhízott.
Mo.-n ha nincs is mindenkinek lehetősége kondiba, fitneszbe, stb. helyekre járni, sétálni, kocogni, kerékpározni simán tudnának sokan. Gondolom erre is jön a válasz, miszerint sok a mozgásszervi betegséggel küzdők aránya az országban...
És sajnos hozzá kell még tenni, hogy hazánk fiataljainak igen rossz a fogazata is:
Na vajon miért? A fogkefe és a fogkrém, meg a rágó nem drága tudtommal.
De ha kólát kólával, cukrot cukorral esznek, akkor ne is csodálkozzanak, hogy egy idő után nem lesz foguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!